Chinees Hardsteen binnen

De laatste tijd krijgen wij veel vragen over het gebruik van Chinees hardsteen binnen.

Bij het kiezen van een Chinees hardsteen binnenvloer is het belangrijk uzelf even goed in te lichten over deze mooie Chinees hardsteen tegels. Er zijn veel verhalen op internet te vinden over bijv. het krassen van Chinees hardsteen bij binnen gebruik. Het lijkt soms wel of Chinees hardsteen de enige natuursteen is die slijtage vertoont bij gebruik. Dit terwijl Chinees hardsteen een harde natuursteen is. Daarnaast geeft de slijtage in Chinees hardsteen hetzelfde effect als de slijtage van zijn Belgische broer. Het laat de vloer leven. En dat is ook binnen helemaal niet erg.

De behandeling van Chinees hardsteen binnen

Naast het voorzichtig omgaan met uw hardstenen binnenvloer door middel van vilt dopjes enz., is het wel belangrijk uw hardsteen binnen goed te behandelen. Chinese hardsteen vraagt bij binnen gebruik om een goed onderhoudsmiddel.

Om uw Chinees hardstenen binnenvloer goed te beschermen zijn er verschillende mogelijkheden.

Als U de vloer binnen in een huiskamer gaat leggen voldoet bijv. onze boenzeep. Dit is een biologische impregneer / zeep. Vdh-vd.nl boenzeep geeft een mooie natuurlijke zijdeglans en een bescherming die voldoet aan normaal gebruik.

U kunt Chinees hardsteen ook in uw badkamer of toilet gebruiken. Als U Chinees hardsteen in uw natte ruimtes wilt gebruiken, kunt U de tegels het beste impregneren met een kleurloze of kleurverdiepende impregneer van Moeller. Deze impregneer sluit de tegel af voor water en vuil. Als U deze Moeller impregneer heeft opgebracht kunt U de hardsteen tegels verder onderhouden door een dopje boenzeep door uw dweilwater te gebruiken.

Al met al is Chinees hardsteen een prima natuursteen om binnen te gebruiken. Daarnaast brengen de fossielen in de Chinese hardsteen een sfeer bij U binnen waar geen enkele andere natuursteen tegenop kan!

Wilt U deze vloer in het echt bekijken? Wij hebben in onze showroom ruim 50m2 binnen op de vloer liggen. Deze wordt iedere dag belopen.

Overtuig uzelf en maak hier een afspraak!