Chinees hardsteen onderhoud

Het onderhoud van Chinees hardsteen

Voor het onderhoud van Chinees hardsteen kunt U kiezen uit verschillende onderhouds- en impregneerproducten. Het kiezen van deze producten lijkt vaak moeilijk. Toch is dit eigenlijk heel gemakkelijk. šŸ™‚

Hieronder vindt U wat voorbeelden van behandelingen van Chinees hardsteen.

1: De natuurlijke en biologische behandeling

Als U de Chinees hardsteen zijn natuurlijke uitstraling wilt laten behouden. En U bent niet gecharmeerd van chemische onderhoudsproducten. Kunt U het beste kiezen voor boenzeep. Boenzeep is een door plantaardige oliƫn gesteunde zeep die de poriƫn van uw hardsteen voedt. Hierdoor krijgt uw vloer een natuurlijke eiglans. Daarnaast is uw Chinees hardstenen vloer goed beschermd tegen vuil. U dient boenzeep de eerste keer puur in te boenen. Daarna is een scheutje boenzeep gemakkelijk door uw dweilwater te gebruiken als onderhoudsmiddel voor uw Chinees hardsteen.
Lees meer over deze boenzeep

2: De maximale bescherming

Als U een Chinees hardstenen vloer heeft en U wilt deze maximaal beschermen tegen vuil en vocht, kunt U dit doen met ons onderhoudspakket. Ons onderhoudspakket bestaat uit een zuurvrije grondreiniger, een chemische impregneer en een boenzeep. Met de zuurvrije grondreiniger kunt U uw Chinees hardstenen vloer ontdoen van cementsluiers, vuil, vet of oude resten van onderhoudsmiddelen. Nadat U de vloer goed schoon en vetvrij heeft gemaakt dient U de vloer te impregneren met de chemische impregneer (vlekstop). Uw vloer is nu maximaal beschermd. Als onderhoud gebruikt U hierna de boenzeep.
Lees meer over dit pakket

3: Kleurverdiepen en krasjes camoufleren

Als U uw Chinees hardstenen vloer graag donkerder wilt maken is er het onderhouds- en reparatie pakket. Dit is een pakket met een zuurvrije grondreiniger en een kleurverdiepende impregneer. De kleurverdiepende impregneer beschermt uw vloer tegen vuil en vocht. Daarnaast haalt deze impregneer het maximale aan kleur uit uw Chinees hardstenen vloer. Ook bij dit pakket wordt boenzeep geleverd voor verder onderhoud van uw chinees hardsteen.

Het onderhouds- en reparatie pakket kan ook worden gebruikt om krasjes en slijtage te camoufleren.
lees meer over dit pakket

4: Hardsteen in natte ruimtes

Als U Chinees hardsteen in natte ruimtes gaat gebruiken kunt U het beste kiezen voor een pakket met chemische impregneer. Het voordeel van de chemische impregneer in natte ruimtes is dat de chemische impregneer een waterdichte buffer creƫert tussen het water en de hardsteen. Hierdoor is de steen minder gevoelig voor bijv. urine of kalkaanslag. Voor het verdere onderhoud volstaat boenzeep.

Al deze producten zijn door Vdh-vd.nl uitgezocht op prijs / kwaliteit verhouding. Daarnaast hebben wij alle producten zelf getest om te zien of deze onderhouds- en impregneer producten gemakkelijk zelf aan te brengen zijn.

U vindt deze producten in ons assortiment op de website.