Een licht verouderde grijze leisteen met een handgeschuurd oppervlak.

Cottage Stone Grey

De Cottage Stone Grey is een rustieke, stijlvolle leisteen met een licht verouderd uiterlijk.

De naam Cottage Stone Grey zegt het al. De Cottage Stone is een tegel die perfect tot zijn recht komt in een landelijke setting. De licht grijze kleurstelling in combinatie met het lichtelijk verouderde oppervlak geven deze leisteen een prachtige authentieke uitstraling. Het grijs van de Cottage Stone Grey bestaat uit bijzondere grijstinten waar zelfs wat groen in te vinden is. Deze vloer is dan ook uniek in zijn uitstraling. Een groot voordeel van grijs is dat er gemakkelijk gecombineerd kan worden met andere kleuren. Dit geeft u veel mogelijkheden tijdens de inrichting van uw huis.

De Cottage Stone Grey is door zijn afwerking gemakkelijk in het gebruik. Het licht getrommelde oppervlak maakt dit een vergevingsgezinde vloer, waarbij veel onderhoud absoluut niet nodig is.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van de Cottage Stone Grey is vrij eenvoudig. Wij raden u aan deze tegel te reinigen met enkel warm water en zo 1 x per maand eens te dweilen met een scheutje voedende Boenzeep door het dweilwater. Zo zorgt u ervoor dat de Cottage Stone in topconditie blijft en dat u jaren lang van uw vloer kunt genieten.

Mocht u de Cottage Stone Grey willen verwerken in de badkamer of toilet? Dan adviseren wij u de tegels te impregneren. Door de tegels te impregneren worden ze namelijk waterafstotend. Hierdoor hecht vuil en kalk minder snel aan het oppervlak van de steen.

Het verwerken van deze Cottage Stone Grey dient te geschieden in een flexibele, zuur-arme, natuursteen lijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

De Cottage Stone Grey kan ook prima buiten verwerkt worden. Wel is het belangrijk de tegels dan te verlijmen op een harde ondergrond, zoals beton.

Formaten:

  • 40x60cm. Dikte ca. 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

cottage-stone-grey

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Cottage Stone Grey 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: