Een prachtige gezoete groene marmer met een exclusieve uitstraling.

Dolomiet Groen

De Dolomiet Groen is een grijs / groene marmer heeft met zijn prachtige fossielen een prachtige natuurlijke uitstraling.

De Dolomiet Groen is een schitterende marmer / kalksteen met een bijzondere kleur. Zoals de naam al aangeeft is dit een grijs/groene marmer met prachtige fossielen. Deze fossielen worden extra goed zichtbaar en benadrukt door het gezoete oppervlak van de Dolomiet Groen. Dit is al met al een bijzondere en exclusieve vloer die u niet snel bij iemand anders tegen zal komen.

Deze bijzondere marmer / kalksteen wordt geleverd met strak gezaagde kanten en een gezoet oppervlak, wat het mogelijk maakt om de Dolomiet Groen erg strak te verwerken. De Dolomiet Groen kan in veel verschillende interieurstijlen verwerkt worden.

Dolomiet Groen is ook bijzonder geschikt voor maatwerk. Wanneer u dus vensterbanken, dorpels etc. in het zelfde materiaal uit wilt laten voeren, is dit geen enkel probleem.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Dolomiet Groen kan op verschillende manieren worden gereinigd, beschermd en onderhouden. Hoe dit het beste gedaan kan worden is afhankelijk van de plaats waar de tegels geplaatst gaan worden.

Laat ons daarom weten waar u de Dolomiet Groen wilt gaan gebruiken. Wij zorgen dan voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo weet u dus zeker dat u de tegels op de juiste manier onderhoudt en kunt u de komende jaren zorgeloos genieten van uw nieuwe marmer tegels.

De Dolomiet Groen is een marmer/ kalksteen en kan daarom het beste worden verwerkt in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • 40×40 cm. Dikte 1,5 cm
  • 50×50 cm. Dikte 2 cm
  • 60×60 cm. Dikte 2 cm
  • Banen vrije lengte 30 cm. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Dolomiet Groen

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Dolomiet Groen 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: