De Jura Grau Gezoet is een mooie rustgevende marmer vloer met prachtige blauw / grijze tinten.

Doordat deze Jura Grau “gezoet” is, heeft de vloer iets minder glans dan zijn gepolijste broer. Hierdoor is de vloer iets neutraler en laat hij zich gemakkelijker onderhouden.
De Jura Grau Gezoet is een prachtige blauw/grijze marmer uit Duitsland. De naam verklapt het eigenlijk al een beetje. Een grauwe marmer met een prachtig gezoet oppervlak dat onwijs goed gecombineerd kan worden met allerlei kleuren en inrichtingen. Juist dankzij de kleuren in de Jura Grau Gezoet is dit een warme en toegankelijke natuursteen. Het gezoete oppervlak in combinatie met de kleuren van de tegel zorgen er tevens voor dat vuil slecht te zien is op deze tegel.

Omdat deze Jura Grau geleverd wordt met een perfect gezoet oppervlak, kan deze tegel perfect verwerkt worden in huizen met klassieke, moderne of landelijke inrichtingen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van de Jura Grau Gezoet is geen lastige klus en kan op verschillende manieren gedaan worden. De keuze hierin kan het beste gemaakt worden op basis van de plaats waar de tegel verwerkt gaat worden.

Laat ons weten waar u de  Jura Grau Gezoet wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies. Zo weet u zeker dat u de komende jaren zorgeloos kunt genieten van deze prachtige vloer.

Omdat de Jura Grau Gezoet een marmer is, raden we u aan om deze tegel te verwerken in een zuurarme en flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 60 x 60 cm. Dikte 1,5 cm.
  • 61 x 61 cm. Dikte 1 cm.
  • Banen vrije lengte 30 cm. Dikte 1,5 cm.
  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: