Het prachtige witte marmer van de Efesus Stone collection is voor iedere inrichting een aanwinst.

Het witte marmer is net als de andere tegels uit de Efesus Stone Collection verouderd afgewerkt. Dat houdt in dat de zijkanten en het oppervlak zijn getrommeld en het oppervlak Soft Finish is afgewerkt. Ook al is het wit marmer, er is veel meer in de steen te zien dan alleen wit. Het getrommelde oppervlak zorgt ervoor dat de vloer ontzettend fijn is om op te leven. Indien u een keer een krasje maakt of iets laat vallen, wordt de vloer hier zeker niet lelijker door. Dat maakt dit een vloer om op te leven.

De Efesus Stone Marmer Wit komt het beste tot z’n recht wanneer deze in een landelijke inrichting wordt verwerkt. Vaak is men van het marmer gewend dat het een hoogglans heeft en strak gezaagde zijkanten. Dat is in dit geval totaal anders en dat zorgt dan ook voor een zeer sfeervol en bijzonder product.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Efesus Stone collectie kan op verschillende manieren worden gereinigd, beschermd en onderhouden. De wijze waarop dit het beste kan gebeuren hangt af van de locatie waar het materiaal verwerkt gaat worden. Het is logisch dat de tegels in de badkamer andere kwaliteiten moet bezitten dan een tegel in de woonkamer. Vraag ons bij twijfel om een persoonlijk onderhoudsadvies voor uw vloer op te stellen.

De Efesus Stone Marmer Wit is een marmer en kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. De juiste lijm en voegmaterialen zijn cruciaal voor het behalen van een kwalitatief goed eindresultaat. Laat u zich dus goed informeren tijdens de aankoop van het natuursteen. Vraag ons bij twijfel om een goed verwerkingsadvies.

Formaten:
  • 10 x 10 x ca. 1 cm dikte
  • 15 x 15 x ca. 1 cm dikte
  • 20 x 20 x ca. 1 cm dikte
  • 30,5 x 30,5 x ca. 1 cm dikte
  • 40,6 x 40,6 x ca. 1,2 cm dikte
  • Mozaïek 2,3×2,3 cm, op net 30×30 cm x ca. 1 cm dikte
  • Mozaïek 4,8×4,8 cm, op net 30×30 cm x ca. 1 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: