Pietra Vieux de Bourgogne / Chateau Carreau IJsselformaat “Geneve”

Landelijke / Klassieke Vloertegels & Ijsselsteentjes in Soest

Na het eerste contact en het eerste bezoek aan onze showroom in Breda was al snel duidelijk dat de Fam. Beijersbergen op zoek was naar iets speciaals. Iets anders dan dat je overal tegen komt. En laat dat nou net ons specialisme zijn.

De Fam. Beijersbergen zocht een stoere landelijke vloer met weinig kleurschakeringen, maar met een mooie verouderde structuur, zodat deze goed in een landelijke inrichting zou passen. Wij dachten direct aan de Pietra Vieux de Bourgogne. Deze Franse kalksteen kent weinig concurrenten als het gaat om stijlvolle, perfect verouderde, landelijke vloeren.

De Pietra Vieux de Bourgogne is in verschillende formaten te leveren, maar komt echt tot z’n recht bij de wat grotere formaten.

Daarnaast was er ook nog een wens om in de hal een echte eye-catcher aan te brengen. Toen de kleuren van de Chateau Carreau “Calais”, IJsselsteentjes naast de Pietra Vieux de Bourgogne lagen was de keuze snel gemaakt. De kleuren lopen perfect in elkaar over en de kleine steentjes van Chateau Carreau complimenteren de landelijke uitstraling van de Pietra Vieux de Bourgogne en andersom. Een prachtige combinatie waar u nooit op uitgekeken raakt.

Bent u op zoek naar een bijzondere vloer en bent u na het zien van alle foto’s enthousiast geworden? Neem dan snel contact met ons op of vraag hier onder direct een offerte aan.

Pietra Vieux de Bourgogne & Chateau Carreau Ijsselformaat

Bekijk hieronder de video en foto’s van dit project