Prachtig verouderde lichtgrijze Bourgondische Dallen.

Bourgondische Dallen | Pietra Vieux de Bourgogne

De Pietra Vieux de Bourgogne is een eigenzinnige tegel met een landelijke, sobere, doch stijlvolle uitstraling.

De Pietra Vieux de Bourgogne is een eenling in de wereld van de Bourgondische Dallen. De lichtgrijze opslag van deze vloer is echt uniek. Wanneer u op zoek bent naar een vloer die opvalt door zijn eenvoud, dan is deze Pietra Vieux de Bourgogne echt de vloer. Deze kalksteen brengt vooral rust en stijl in uw interieur.

De licht gekloven en afgeschuinde zijdes van de Pietra Vieux de Bourgogne zorgen voor een landelijke uitstraling. Het geschuurde oppervlak van de steen houdt de tegel mat en sober.

De Pietra Vieux de Bourgogne wordt geleverd op banen met wisselende lengtes. Hierdoor krijgt de vloer een speels karakter, wat zich het beste laat zien met wat lichtinval. Juist dan ziet u des te meer de meerwaarde van de afgeschuinde zijdes.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Pietra Vieux de Bourgogne is goed te onderhouden d.m.v. de juiste voedende zeep in combinatie met de juiste bescherming. Door onze ervaring op het gebied van Bourgondische Dallen weten wij precies hoe deze tegel onderhouden dient te worden.

Wij geven u uiteraard graag een goed onderhoudsadvies. Laat ons daarom altijd even weten waar de vloer komt te liggen. Wij stellen dan graag een persoonlijk onderhoudsadvies op maat voor u op.

De Pietra Vieux de Bourgogne dient verwerkt te worden in een zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij van zuren te zijn.

Formaten:

  • Banen 40 & 50 cm breed. Wisselende lengten. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Pietra Vieux de Bourgogne - Bourgondische Dallen

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Bourgondische Dallen | Pietra Vieux de Bourgogne ­čĹç

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: