Secret Stone Precious Beige / Secret Stone Mystery White / Marmer Look Keukenblad.

Moderne Beige Keramische Vloertegels in Rotterdam

Wanneer je net een nieuw huis hebt bemachtigd en je aan de start staat van een groot verbouwingsproject komt er heel wat op je af. De juiste verf, de juiste meubels, een nieuwe keuken en wat moeten we toch in vredesnaam met de vloer?

Toen de Fam. Spruijt op een zomerse zaterdagmiddag bij ons de showroom binnen wandelde bleek al snel dat er stiekem nog best veel moest gebeuren. Er lag namelijk geen vloer meer in.

Na een aantal verschillende tegels te hebben bekeken vormde zich langzaam maar zeker toch een idee. De Fam. Spruijt gaf aan dat ze een vloer wensten die niet te lastig in het onderhoud was, een zeer luxueuze en chique uitstraling had, een niet te fletse uitstraling gaf en natuurlijk was het belangrijk dat de tegels in grote afmetingen verkrijgbaar waren om het ruimtelijke effect van de woonkamer te bewaren.

Terwijl beslist werd welke ruimten er bekleed dienden te worden met tegels viel het oog op de Secret Stone tegels.

De serie Secret Stone is een hoogwaardige keramische tegelserie van exclusieve tegels die met verschillende oppervlakte bewerkingen geleverd kunnen worden. Zo worden deze tegels in vier verschillende kleuren geleverd en kunt u bij de oppervlaktebewerking kiezen uit: Honed (Gezoet), Natural (Natuurlijk met lichte anti slip) en Grip (Extra grip, eventueel voor natte ruimten.)

Voor de woonkamer is de Secret Stone Precious Beige “Honed” gebruikt. Deze tegel lijkt zeer sterk op natuursteen en kan in de afmeting 90×90 cm geleverd worden.

Voor de badkamer is er gekozen voor een lichtere kleurstelling uit de Secret Stone tegels. De Mystery White heeft net als de Precious Beige een warme kleur, maar is qua kleur wat lichter, waardoor deze beter tot z’n recht komt in de ruimtes met minder natuurlijk licht. Voor in de natte ruimte hebben we gekozen voor een tegel met wat extra grip (Natural).

Naast het bekleden van de volledige woning hebben we ook de opdracht gekregen om het keukenblad te produceren.

Voor het keukenblad is er gekozen voor een keramisch materiaal met de uitstraling van een Arabescato Marmer. Dit materiaal heeft alle gunstige aspecten van natuursteen: de kleur, uitstraling, en structuur, met het gemak van keramiek.

Om de luxueuze uitstraling van de keuken te behouden is er gekozen om de aders van de marmerlook die zichtbaar zijn in het verticale deel van het werkblad over te laten lopen in het horizontale deel van het werkblad. Het eindresultaat mag er zijn. Fenomenaal!

Secret Stone
Precious Beige & Mystery White

Bekijk hieronder de video en foto’s van dit project