De Secret Stone Precious Beige Honed heeft de uitstraling van natuursteen, maar het onderhoud van keramiek.

De uitstraling van de Secret Stone Precious Beige Honed lijkt zeer sterk op een kalksteen. Zelfs het reliëf in de tegel in combinatie met de zeer goed nagemaakte fossielen doen niet onder voor een echte kalksteen. Om deze reden zijn wij zelf erg enthousiast over de tegels uit de Secret Stone serie.

Zoekt u een tegel die uw ruimte verandert in een luxueuze oase, met grote tegels van 60×120 cm die het geheel nog ruimer doen lijken? Dan is de Secret Stone Precious Beige Honed de tegel die u zoekt.

Met een oppervlak dat zeer fijn aanvoelt lijkt het net alsof deze keramische natuursteen look tegel gezoet is. Door het “gezoete” oppervlak krijgt de tegel een matte eiglans, waardoor de vloer over het algemeen zeer ruim oogt.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

De Secret Stone Precious Beige Honed heeft de uitstraling van natuursteen, maar het onderhoud van keramiek. De uitstraling van de Secret Stone Precious Beige Honed lijkt zeer sterk op een kalksteen. Zelfs het reliëf in de tegel in combinatie met de zeer goed nagemaakte fossielen doen niet onder voor
Onderhoud en verwerking:

Doordat de Secret Stone Precious Beige Honed een keramische tegel is heeft u hier vrijwel geen onderhoud aan. Wanneer een vloer pas is gelegd, kan het verwijderen van de cementsluier nog wel eens lastig zijn. Om deze reden stellen we graag een persoonlijk onderhoudsadvies voor u op, zodat u precies weet hoe u uw vloer moet onderhouden.

Vraag ons om de mogelijkheden. We denken graag met u mee.

Formaten:
    • 60 x 60 x 1,4 cm dikte
    • 60 x 120 x 1,4 cm dikte
    • 90 x 90 x 1,4 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: