De Secret Stone Mystery White Honed is een fantastische keramische tegel met de uitstraling van een gezoete kalksteen.

Hetgeen wat direct opvalt bij de Secret Stone is de ontzettend realistische print. De fossielen zijn zeer goed gelukt en duiken sporadisch op in de toplaag. Daarnaast is het oppervlak niet zo glad als een spiegel en zorgt het minimale reliëf in combinatie met de structuur van de tegel voor een spectaculaire uitstraling.

De Secret Stone Mystery White Honed heeft, naast een prachtige print, ook nog eens een dikte van 1,4 cm. Dit zorgt er voor dat de tegel extra stevig is en eenvoudig buiten verwerkt kan worden.

Ook is er over de gezondheid nagedacht. De tegels hebben namelijk een anti-bacteriëel oppervlak, waardoor de tegels ook uitermate geschikt zijn voor een wellness of openbare ruimtes.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

De Secret Stone Mystery White Honed is een fantastische keramische tegel met de uitstraling van een gezoete kalksteen. Hetgeen wat direct opvalt bij de Secret Stone is de ontzettend realistische print. De fossielen zijn zeer goed gelukt en duiken sporadisch op in de toplaag. Daarnaast is het oppervl
Onderhoud en verwerking:

De uitstraling van deze tegel doet denken dat het om een natuursteen gaat, maar niks is minder waar. Deze natuursteen look tegel heeft praktisch geen onderhoud. De dichtheid van keramiek is zo hoog dat de Secret Stone Mystery White Honed niks absorbeert. Daarnaast is het materiaal erg hard, waardoor het kras bestendig is.

Uitzonderingen zijn er natuurlijk altijd en ook dan staan we graag voor u klaar. Indien u graag een persoonlijk onderhoudsadvies ontvangt, horen wij dit graag.

Formaten:
    • 60 x 60 x 1,4 cm dikte
    • 60 x 120 x 1,4 cm dikte
    • 90 x 90 x 1,4 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: