Deze prachtige grijze kwartsiet flagstones hebben een zeer luxe uitstraling en door het breukruwe oppervlak zijn ze geschikt voor iedere situatie.

De Flagstones Alta zijn gemaakt van een prachtige grijze kwartsiet die zich kenmerkt door zijn fijne kleurschakeringen. De kleurvariaties van de Flagstones Alta lopen van lichtgrijs tot grijsgroen. Deze kleuren geven deze stoere breukstenen een mooie luxe uitstraling. Naast mooi is deze Flagstone ook erg praktisch. Kwartsiet is namelijk kei-hard en vraagt weinig onderhoud.

De Flagstones Alta zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld looppaden, zwembaden en andere toepassingen waar anti-slip een vereiste is.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Flagstones Alta vragen weinig onderhoud. Wanneer u deze stenen 1 á 2 per jaar reinigt met een voedende Boenzeep, is dit al voldoende onderhoud om jarenlang zorgeloos te genieten van deze prachtige breukstenen.

Deze Flagstones dienen verwerkt te worden in de specie. Op deze manier komen de breukstukken namelijk goed stabiel te liggen en kunnen ze netjes afgevoegd worden met zand en cement.

Formaten:
  • Flagstones. Dikte 2-4 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: