Prachtige stoere en moderne flagstones.

Flagstones | Autumn Grey | Breukruw

De Flagstones Autumn Grey zijn schitterend grijs van kleur. Door deze aparte kleur hebben deze flagstones een stoer en modern karakter.

De Autumn Grey Flag stones zijn van een prachtige grijze kwartsiet gemaakt. Het oppervlak heeft een bijzondere structuur die erg aangenaam is om op te leven. En dat een steen als deze goed aan de blote voeten voelt is ook niet onbelangrijk. Je zal nou eenmaal niet altijd op schoenen door de tuin lopen. De tegels zijn kleur en krasvast, omdat kwartsiet een erg harde steensoort is.

De Flagstones Autumn Grey hebben een breukruw oppervlak en zijn daarom absoluut niet glad. Ook niet na een flinke regenbui.

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Onderhoud en verwerking:

Ook het onderhoud van Flag Stones is vrij gemakkelijk. Aangezien deze tegels een erg robuust en “natuurlijk” oppervlak hebben, is vuil haast niet zichtbaar op dit soort tegels. Tevens kan een harde vloer als de Flagstones Autumn Grey wel wat hebben.

Mocht je deze Autumn Grey toch eens goed willen reinigen / onderhouden, dan kun je deze Flagstones het beste 1 á 2 keer per jaar reinigen met een voedende Boenzeep.

Het verwerken van Flagstones gebeurt vrijwel altijd in de specie. Dit komt omdat de stenen dan goed vast liggen en gevoegd kunnen worden met zand en cement. Dit geeft het minste onderhoud.

Formaten:

  • Dikte 2,5-4 cm

Toepassingen voor deze terrastegels:

Terrassen, Gevelbekleding, Zwembaden, Vijver, Overkapping

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Flagstones Autumn Grey

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Flagstones | Autumn Grey | Breukruw 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: