De Flagstones Violetto Leisteen zijn prachtige breukruwe leisteen flagstones, met een mooi paars / rood gemêleerd oppervlak.

Zoekt u stoere flagstones met een warme uitstraling? De Violetto Flagstones zijn gemaakt van hoogwaardige leisteen met prachtige natuurlijke warme tinten. Door het breukruwe oppervlak zijn deze flagstones niet glad, dus ook nog eens erg praktisch. De Flagstones Violetto hebben veel verschillende kleurtinten en passen dan ook in ieder type tuin.

De Flagstones Violetto zijn perfect voor looppaden en bijvoorbeeld langs het zwembad, waar stroefheid erg belangrijk is.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Deze Violetto Flagstones vragen weinig onderhoud. Wanneer u deze leistenen af en toe eens behandelt met een Boenzeep, is dit voldoende om jaren te genieten van deze stenen.

De Violetto Flagstones kunnen het beste verwerkt worden in de specie. Door deze leistenen in de specie te verwerken komen ze goed vast te liggen en kunnen ze ook met zand en cement afgevoegd worden. Op deze manier geeft u onkruid en mieren geen kans.

Formaten:
  • Flagtstones. Dikte 3-7 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: