Een schitterende glanzende graniet met een lichte opslag.

Ghibly Light | Gepolijst

De Ghibly Light Gepolijst is een sfeervolle maar vooral erg chique graniet vloer met een schitterende gepolijste toplaag.

De Ghibly Light Gepolijst is een bijzondere graniet met een zeer exclusieve uitstraling. De gepolijste toplaag zorgt voor een prachtige glans en geeft een schitterend beeld op de structuur van deze graniet. De licht beige opslag van deze Ghibly Light Gepolijst zorgt ervoor dat deze graniet een gemoedelijke opslag heeft. Ook bij weinig licht zal deze vloer absoluut niet donker tonen.

Doordat de Ghibly Light geleverd wordt met strak gezaagde kanten en zonder facet, is deze zeer strak te verwerken. Wanneer u dan ook nog kiest voor een voeg in de kleur van de steen, dan weet u niet wat u ziet.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Ghibly Light Gepolijst kan op verschillende manieren worden gereinigd, beschermd en onderhouden. De wijze waarop dit het beste kan gebeuren hangt echter af van de locatie waar het materiaal verwerkt gaat worden.

Laat ons daarom weten waar u de Ghibly Light Gepolijst wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat u vanaf dag 1 de juiste materialen gebruikt en kunt u daarna zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

De Ghibly Light Gepolijst is een graniet en kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Ghibly Light Gepolijst

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Ghibly Light | Gepolijst 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: