De Ghibly Light Gepolijst is een sfeervolle maar vooral erg chique graniet vloer met een schitterende gepolijste toplaag.

De Ghibly Light Gepolijst is een bijzondere graniet met een zeer exclusieve uitstraling. De gepolijste toplaag zorgt voor een prachtige glans en geeft een schitterend beeld op de structuur van deze graniet. De licht beige opslag van deze Ghibly Light Gepolijst zorgt ervoor dat deze graniet een gemoedelijke opslag heeft. Ook bij weinig licht zal deze vloer absoluut niet donker tonen.

Doordat de Ghibly Light geleverd wordt met strak gezaagde kanten en zonder facet, is deze zeer strak te verwerken. Wanneer u dan ook nog kiest voor een voeg in de kleur van de steen, dan weet u niet wat u ziet.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Ghibly Light Gepolijst kan op verschillende manieren worden gereinigd, beschermd en onderhouden. De wijze waarop dit het beste kan gebeuren hangt echter af van de locatie waar het materiaal verwerkt gaat worden.

Laat ons daarom weten waar u de Ghibly Light Gepolijst wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat u vanaf dag 1 de juiste materialen gebruikt en kunt u daarna zorgeloos genieten van uw nieuwe vloer.

De Ghibly Light Gepolijst is een graniet en kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • Banen vrije lengte 40 x 1,5 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: