De Ghibly Light Leather Finish is een beige graniet met een prachtig geborsteld oppervlak.

De Ghibly Light Leather Finish is een beige/grijze graniet met een zogenaamde Leather Finish afwerking. De bijzondere kleuren die in het graniet te vinden zijn geven de tegel dan ook een warme en welkome uitstraling. De onderhoudsvriendelijke Ghibly Light is de laatste jaren erg populair geworden en dat heeft het graniet vooral te danken aan de Leather Finish afwerking. Bij deze afwerking wordt de tegel eerst geschuurd, waarna deze wordt geborsteld. Zo krijgt deze steen dus z’n robuuste karakter.

De Ghibly Light Leather Finish wordt geleverd met strak gezaagde kanten en zonder facet. Deze tegel komt het best tot z’n recht wanneer deze in een moderne inrichting wordt verwerkt.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Ghibly Light Leather Finish is een zeer fijne vloer in het onderhoud. Als u uw vloer maximaal beschermen, dan is het altijd raadzaam de vloer te impregneren. Dit kan op verschillende manieren. De beste keuze hierin kan gemaakt worden op basis van de ruimte waar de steen verwerkt wordt.

Laat ons daarom weten waar u de Ghibly Light Leather Finish gaat verwerken en wij zorgen voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u dus zeker dat u de komende jaren zorgeloos kunt gaan genieten van uw nieuwe vloer.

De Ghibly Light Leather Finish is een graniet en dient in een zuurarme flexibele natuursteenlijm verwerkt te worden. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 61x61x1,5 cm.
  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: