Een gebruiksvriendelijke graniet in een lichte kleur.

Ghibly Light | Leather Finish

Ghibly Light Leather Finish graniet

De Ghibly Light Leather Finish is een beige graniet met een prachtig geborsteld oppervlak.

De Ghibly Light Leather Finish is een beige/grijze graniet met een zogenaamde Leather Finish afwerking. De bijzondere kleuren die in het graniet te vinden zijn geven deze graniet tegel dan ook een warme en welkome uitstraling. De onderhoudsvriendelijke Ghibly Light is de laatste jaren erg populair geworden en dat heeft het graniet vooral te danken aan de Leather Finish afwerking. Bij deze afwerking wordt de tegel eerst geschuurd, waarna deze wordt geborsteld. Zo krijgt deze steen dus z’n robuuste karakter.

De Ghibly Light Leather Finish wordt geleverd met strak gezaagde kanten en zonder facet. Deze tegel komt het best tot z’n recht wanneer deze in een moderne inrichting wordt verwerkt.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Ghibly Light Leather Finish is een zeer fijne vloer in het onderhoud. Als u uw vloer maximaal beschermen, dan is het altijd raadzaam de vloer te impregneren. Dit kan op verschillende manieren. De beste keuze hierin kan gemaakt worden op basis van de ruimte waar de steen verwerkt wordt.

Laat ons daarom weten waar u de Ghibly Light Leather Finish gaat verwerken en wij zorgen voor een onderhoudsadvies op maat. Zo weet u dus zeker dat u de komende jaren zorgeloos kunt gaan genieten van uw nieuwe vloer.

De Ghibly Light Leather Finish is een graniet en dient in een zuurarme flexibele natuursteenlijm verwerkt te worden. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • 61×61 cm. Dikte 1,5 cm
  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 1,5 cm.

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Ghibly Light Leather Finish graniet

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Ghibly Light | Leather Finish 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: