De Perlato Olimpo B is een tijdloze marmer die al jaren veel verkocht wordt. Door zijn beige / bruine tinten en zijn wisselende banen verband brengt deze vloer een gezellige sfeer in huis.

De prachtige beige/bruin kleurige structuur van deze stijlvolle marmer is een van de eerste dingen die opvalt wanneer je kijkt naar de Perlato Olimpo Type B Gezoet. De perfecte gezoete toplaag van deze marmer benadrukt de structuur van de tegel en geeft deze een exclusief en luxueus uiterlijk. De prachtige kleur zorgt daarnaast voor een warme uitstraling die goed te combineren is met verschillende interieur-stijlen. Voor wie de Perlato Olimpo B Gezoet te donker vind, is er overigens ook nog de “Type C” Deze Perlato wordt op lichtere kleurtinten geselecteerd.

Omdat de Perlato Olimpo Type B geleverd wordt met strak gezaagde zijdes zonder facet, kan deze vloer met een minimale voeg verwerkt worden.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Omdat de Perlato Olimpo een marmer is met een dichte structuur en een perfect gezoet oppervlak, is het onderhoud van dit marmer vrij eenvoudig.

Het reinigen, beschermen en onderhouden van de Perlato Olimpo Type B Gezoet is een eenvoudige klus, mits u de juiste onderhoudsproducten gebruikt. Uiteraard hebben wij bij van den Heuvel & van Duuren jarenlange ervaring met het reinigen, beschermen en onderhouden van natuursteen. Wij geven u hier graag advies in.

Laat ons daarom weten waar u de stenen wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies. Zo weet u zeker dat u de komende jaren zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe vloer.

De Perlato Olimpo Type B dient verwerkt te worden in een flexibele, zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • Banen vrije lengte 30 cm. Wisselende lengten. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: