Een collectie ontwikkeld in samenwerking met onze Franse steengroeves.

Gris Chateau Bordeaux | Bourgondische Dallen Look Keramiek Terrastegels

gris-chateau-bordeaux-landelijk-bourgondische-dallen-look-keramiek-terrastegels-1

De uitstraling van een ‘Bourgondische dallen terras’ maar dan volledig onderhoudsvrij, kleurvast en weersbestendig. Een unieke beleving afgeleid van de kalkstenen welke al honderden jaren gewonnen worden in de Franse Steengroeves. Kleuren, verouderingen en dieptes welke vrijwel één op één terugkomen in de originele materialen.

De ‘Gris Château Bordeaux’ van onze Bordeaux collectie is een full-body keramische buitentegel met een warm-grijsgemêleerde kleur. Per tegel zie je de verschillende schakeringen terug wat er voor zorgt dat je een natuursteenuitstraling creëert, maar dan met de voordelen van keramiek. De realistische dieptes welke gevormd worden door de nieuwste 3D-prints welke ze vanuit Italië op de tegels branden, is onze Bordeaux collectie vrijwel niet meer van het echte natuursteen te onderscheiden. Naast de oppervlakte afwerking in combinatie met de uitstraling, zijn er ook verouderingen in de bovenzijde van de zijkanten verwerkt welke naast zichtbaar ook voelbaar zijn.

Voor buitenverwerking is deze tegel in 3 verschillende formaten verkrijgbaar, namelijk 60x30cm, 60x60cm en 90×60 cm. Naast het kiezen van het verwerken van standaardformaten kan er een banenverband gecreëerd worden met het 60×30 of het 90x60cm formaat. Door de afmetingen van de tegels kan er ook een wildverband toegepast worden. Aangezien er vaak de wens is om patronen en tegels naar binnen door te leggen, hebben we de Bordeaux collectie ook in een 1 cm dikke variant laten fabriceren in exact dezelfde formaten als buiten. Zo krijg je binnen diezelfde landelijke uitstraling als op het buitenterras.

De Gris Château Bordeaux bevat een R-Waarde van R11 (Anti-Slip waarde). Deze slipwaarde betekend dat de tegel zeer geschikt is voor buitenhuis gebruik en extra grip biedt. Tevens biedt deze waarde veiligheid om er overheen te lopen, zelfs als het nat is.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De tegels van de Bordeaux Collectie hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Wanneer u deze tegels eens in het kwartaal dweilt met een simpele keramiekreiniger kunt uw terras jarenlang in nieuwstaat houden.

Voor de verwerking van de Gris Château Bordeaux adviseren wij gestabiliseerd zand of een combinatie van terrasgranulaat en portland cement. Om krimp en uitzet te voorkomen bestaat er de mogelijk om in deze laag nog een stabilisatiemat te verwerken. Aansluitend kan het materiaal waterdoorlatend gevoegd worden.

Mocht er een betonnen funderingen aanwezig zijn, leent dit materiaal zich er ook voor om verlijmd te worden. In dit geval raden wij af om het waterdoorlatend te voegen en hiervoor een vorstbestendige voegmortel te gebruiken.

Uiteraard zijn er veel verschillende mogelijkheden en denken we graag met u mee. Vraag ons om advies en sta versteld van onze service.

Formaten:

  • 60 x 30 cm. Dikte 2 cm
  • 60 x 60 cm. Dikte 2 cm
  • 90 x 60 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Terrassen, Zwembaden, Zwembadranden, Overkapping, Maatwerk, Looppaden

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

gris-chateau-bordeaux-landelijk-bourgondische-dallen-look-keramiek-terrastegels-1

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Gris Chateau Bordeaux | Bourgondische Dallen Look Keramiek Terrastegels 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: