De verouderde Franse dallen in een wildverband, maar dan keramisch!

Vieux Ocre | Bourgondische Dallen Look Keramiek Terrastegels

vieux-ocre-landelijk-bourgondische-dallen-look-keramiek-terrastegels-1

Een van onze best-lijkende keramische alternatieven voor de èchte Bourgondische dallen uit de Franse steengroeve. Een full-body keramische tegel met een dikte van 2 cm met exact dezelfde kleurschakeringen welke terugkomen in onze verouderde natuurstenen.

De okerbruin gemêleerde kleur met echte kleurschakeringen in de tegel zorgen voor een natuurlijke uitstraling welke tot zijn recht komt in ieder landelijk terras. Door middel van de nieuwste 3D-technologiën waar ze in onze fabrieken in Italië gebruik van maken, kan er een zeer realistische diepte gecreëerd worden. Naast de oppervlakte afwerking in combinatie met de uitstraling, zijn er ook verouderingen in de zijdes verwerkt welke naast zichtbaar ook voelbaar zijn. Als finishing touch is het materiaal verkrijgbaar in 3 verschillende formaten, namelijk 60x60cm, 80x80cm en 120×60 cm. Naast het kiezen van het verwerken van standaardformaten kan er een banenverband gecreëerd worden met het 120x60cm formaat. Door de afmetingen van de tegels is er ook een Groot Wildverband ontwikkeld, de 3 verschillende formaten worden dan in een vast terugkerend patroon toegepast. Aangezien er vaak de wens is om patronen en tegels naar binnen door te leggen, hebben we de Vieux Ocre ook in een 1 cm dikke variant laten fabriceren. Zo krijg je binnen diezelfde landelijke uitstraling als je nieuwe buitenterras.

De Vieux Ocre bevat een R-Waarde van R11 (Anti-Slip waarde). Deze slipwaarde betekend dat de tegel zeer geschikt is voor buitenhuis gebruik en extra grip biedt. Tevens biedt deze waarde veiligheid om er overheen te lopen, zelfs als het nat is.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Vieux Ocre heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Wanneer u deze tegels eens in het kwartaal dweilt met een simpele keramiekreiniger kunt uw terras jarenlang in nieuwstaat houden.

Voor de verwerking van de Vieux Ocre adviseren wij gestabiliseerd zand of een combinatie van terrasgranulaat en portland cement. Om krimp en uitzet te voorkomen bestaat er de mogelijk om in deze laag nog een stabilisatiemat te verwerken. Aansluitend kan het materiaal waterdoorlatend gevoegd worden.

Mocht er een betonnen funderingen aanwezig zijn, leent dit materiaal zich er ook voor om verlijmd te worden. In dit geval raden wij af om het waterdoorlatend te voegen en hiervoor een vorstbestendige voegmortel te gebruiken.

Uiteraard zijn er veel verschillende mogelijkheden en denken we graag met u mee. Vraag ons om advies en sta versteld van onze service.

Formaten:

  • 60 x 60 cm. Dikte 2 cm
  • 80 x 80 cm. Dikte 2 cm
  • 120 x 60 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Terrassen, Zwembaden, Zwembadranden, Overkapping, Maatwerk, Looppaden

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

vieux-ocre-landelijk-bourgondische-dallen-look-keramiek-terrastegels-1

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Vieux Ocre | Bourgondische Dallen Look Keramiek Terrastegels 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: