Een prachtig keramisch alternatief voor een echte bourgondische dallen.

Vintage Greige | Bourgondische Dallen Look Keramiek Terrastegels

vintage-greige-landelijk-bourgondische-dallen-look-keramiek-terrastegels-3

Er zijn weinig keramische terrastegels met de uitstraling van Bourgondische dallen. Maar deze Vintage Greige is absoluut een prachtige replica van een verouderde kalksteen. De unieke verouderingen en grijze kleurschakeringen geven deze keramische terrastegel de uitstraling van een echte Bourgondische dal. Perfect voor wanneer u een tegel zoekt voor in de tuin met een nostalgisch karakter.

De Vintage Greige is een full-body keramiek. Dit wil zeggen dat deze terrastegel oersterk is en geen onderhoud vraagt. Ook is deze tegels ongevoelig voor verkleuring en/ of krasjes. Een perfect materiaal voor een zorgeloos terras waar u jarenlang van kunt genieten.

De Vintage Greige is 2 cm dik en is tevens afgewerkt met een anti-slip toplaag. Hierdoor kunt u zelfs na een flinke regenbui veilig over uw terras wandelen. De Vintage Greige wordt geleverd in een prachtig formaat van 90x60x2 cm. Hierdoor zijn deze tegels (Net zoals de echte Bourgondische Dallen) te verwerken in een banenverband.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Vintage Greige is een full-body keramiek. Dit wil zeggen dat de tegels door en door gebakken zijn, en dus geen vuil opnemen. Hierdoor is de Vintage Greige zeer gemakkelijk in onderhoud. Mocht u het terras een keer goed willen reinigen? Dan kan dit gewoon met de hogedrukreiniger.

De juiste verwerking van de Vintage Greige hangt af van de situatie. Maar door de dikte van deze terrastegel zijn ze zowel te verlijmen als in het gestabiliseerd zand/ terrasgranulaat te plaatsen.

Formaten:

  • 90 x 60 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Terrassen, Zwembaden, Zwembadranden, Overkapping, Maatwerk, Looppaden

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

vintage-greige-landelijk-bourgondische-dallen-look-keramiek-terrastegels-3

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Vintage Greige | Bourgondische Dallen Look Keramiek Terrastegels 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: