Harappa Stone Black

Harappa Stones worden gemaakt uit Indiase leisteen en zijn leverbaar in twee kleuren. De Harappa Stone Black en de Harappa Stone Grey.

De Harappa Stone Black is verreweg de meest bekende en populaire van de twee. De Harappa Stone Black is vooral bekend in de wereld van de oude bouwmaterialen. Deze vloer wordt hier vaak gezien als betaalbaar alternatief voor bijvoorbeeld Belgische hardsteen.

Harappa Stone Black tegels worden met de hand geschuurd en gezoet. Na dit proces worden de tegels getrommeld.
Door deze veroudering heeft de Harappa Stone Black een prachtige doorleefde en Bourgondische uitstraling.
De Harappa Stone Black wordt geleverd in verschillende formaten. De meest geleverde maat is 60×60 cm,
maar de Harappa Stone Black is ook leverbaar in 80×80 cm of in een groot Romaans verband.

Benieuwd wat deze Harappa Stone Black kost?

Het leggen van een Harappa Stone Black vloer

Het verwerken van een Harappa Stone Black is een vak apart. Deze tegels verschillen altijd wat in dikte en de tegels kunnen licht hol of bol zijn. Daarom adviseren wij de Harappa Stone Black altijd door één van de door ons geselecteerde specialisten van het TegelzettersGilde te laten leggen. Zo voorkomt u onwenselijke hoogte verschillen in de vloer.

Ook het gebruik van zuurvrije lijm en voegmaterialen is cruciaal voor de Harappa Stone Black. Om deze reden adviseren wij onze klanten altijd gebruik te maken van de door ons geadviseerde lijm en voegmaterialen.

Harappa Stone Black Onderhoud

Wanneer u heeft gekozen voor een Harappa Stone Black, heeft u gekozen voor een “leef vloer”. Dit wil niet zeggen dat er geen krasje of vlekje op kan komen, maar dit wil zeggen dat de doorleefde uitstraling van de vloer in het gebruik alleen maar toe zal nemen. Hierdoor wordt de vloer steeds mooier en sfeervoller.

Uiteraard kunt u de Harappa Stone Black wel extra beschermen. Dit kan door de vloer te impregneren. De juiste keuze qua impregneer kan gemaakt worden op basis van de ruimte waar de vloer komt te liggen. Uiteraard geven wij u hier graag een passend advies in.

DEZE KLANTEN KOZEN AL EERDER VOOR EEN BOURGONDISCHE
NATUURSTEEN VLOER BIJ VAN DEN HEUVEL & VAN DUUREN

Klantportfolio’s

Fam. Zijlmans

De familie Zijlmans vond in de Harappa Stone Black Anticato een tegel die perfect bij hun nieuwe woning paste.

Fam. Aerts

De familie Aerts zocht in onze showroom naar een vloer die goed bij de sfeer van het huis zou passen en koos voor de Harappa Stone Black.

Fam. Reijersen

In de woning van de familie Reijersen werd door het TegelzettersGilde een prachtige vloer van Harappa Stone Black Anticato gelegd.