De Jerusalem Grey Anticato is een mooie lichte kalksteen met een robuuste uitstraling.

De Jerusalem Grey Anticato is een geweldige marmer uit het Midden-Oosten. De warme en lichte kleurtinten in combinatie met de grof verouderde zijdes zorgen ervoor, dat de Jerusalem Grey Anticato erg geliefd is bij de liefhebbers van verouderde vloeren. Daarnaast zorgt de structuur van de tegel in combinatie met de Soft Finish afwerking ervoor dat vuil slecht te zien is op deze vloer. De warme uitstraling komt vooral goed uit in landelijke en klassieke inrichtingen. Kortom een schitterende vloer.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Voor optimaal leefgemak kunt u de Jerusalem Grey Anticato het beste behandelen met een impregneer. Dit kan zowel kleurverdiepend als kleurloos. De impregneer zorgt voor een waterafstotend schild in de toplaag van de steen. Daardoor wordt het onderhoud een stuk gemakkelijker, want vuil trekt minder in de steen. Voor het wekelijks onderhoud kan er gedweild worden met een natuursteenzeep. Door de voedende eigenschappen van deze zeep blijft uw vloer in topconditie.

Deze Jerusalem Grey Anticato kan het beste worden verwerkt in een zuurarme natuursteen lijm. Ook het voegmateriaal dient arm aan zuren te zijn.

De Jerusalem Grey Anticato is minder geschikt om buiten te verwerken.

Formaten:
  • Banen vrije lengte 60 x 2 cm dikte

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: