De Vieux Medoc Patinee is een prachtige Franse kalksteen die bekend staat om zijn grijs/ beige kleur.

De Vieux Medoc Patinee is een unieke vloer. Dit komt vooral door de kleuraccenten in de Vieux Medoc. De grijs/ beige tinten in deze Franse kalksteen hebben een warme maar robuuste uitstraling. De afwerking is eveneens indrukwekkend. Doordat deze tegels handmatig verouderd worden oogt de vloer stoer en doorleefd.

De Vieux Medoc Patinee wordt standaard geleverd in banen van 60 cm breed. Deze maat werkt ruimtelijk en geven goed beeld op het prachtige oppervlak van de steen. Maar wenst u een ander formaat? Laat het ons weten. We werken nauw samen met deze groeve, dus we kunnen vrijwel alle formaten voor u laten maken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en Verwerking

De Vieux Medoc Patinee is een harde kalksteen en hierdoor zeer gemakkelijk in het onderhoud. Toch adviseren wij onze klanten deze kalksteen te impregneren. Het impregneren van een vloer zorgt ervoor dat er geen vuil en vocht meer in de steen trekt. Hierdoor behoud de steen zijn mooie uitstraling en is hij minder gevoelig voor vlekken.

Uiteraard zijn er ook ruimtes waar impregneren een must is. Neem bijvoorbeeld de badkamer. Laat ons daarom altijd even weten waar u de Vieux Medoc Patinee wilt gaan verwerken. Wij kunnen dan een onderhoudsadvies op maat voor u opstellen, zodat u de komende jaren zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe Bourgondiscge Dallen.

Verwerking

De Vieux Medoc is een prachtig materiaal, maar heeft tijdens de verwerking wel een handleiding.

Deze St. Germain dient dan ook verwerkt te worden in een zuurarme en flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.
Tip! Vraag ook direct een legofferte aan. Maak gebruik van onze specialisten. Zij weten precies hoe ze met deze Franse kalksteen om moeten gaan.

Formaten:
  • Banen vrije lengte 60 cm. Dikte 2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vorig artikel: