Deze marmer is stoer, modern en industrieel!

Jura Gelb | Gezandstraald & Geborsteld

De Jura Gelb Gezandstraald & Geborsteld is een prachtige geel / grijze marmer vloer met een speels geborsteld oppervlak.

Naast de Jura Gelb Gepolijst en de Jura Gelb Gezoet, is hier nu ook de Jura Gelb Gezandstraald & Geborsteld. Deze prachtige hoogwaardige marmer die bij onze Duitse buren vandaan komt krijgt dankzij het gezandstraalde oppervlak een prachtig geleefd en mat oppervlak. Na het zandstralen wordt de tegel geborsteld, wat ervoor zorgt dat er lichte oneffenheden in de tegel ontstaan. Deze oppervlaktebewerking geeft de tegel een prachtige moderne en stoere uitstraling.

De Jura Gelb Gezandstraald & Geborsteld wordt geleverd met rechte kanten en een klein facet. Door dit facet krijgt de tegel een nog strakkere uitstraling.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Jura Gelb Gezandstraald & Geborsteld is net als de gepolijste en gezoete versie een gemakkelijke vloer in het onderhoud, mits u de juiste onderhoudsproducten in uw bezit heeft.

Wanneer u ons aangeeft waar u de Jura Gelb Gezandstraald & Geborsteld wilt gaan verwerken, zorgen wij voor een passend onderhoudsadvies.

De Jura Gelb Gezandstraald & Geborsteld dient verwerkt te worden  in een flexibele en zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • 61×61 cm. Dikte 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Jura Gelb Gezandstraald & Geborsteld

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Jura Gelb | Gezandstraald & Geborsteld 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: