Deze Jura Gelb Gezoet is geel / beige van kleur en heeft een rustig karakter. Door zijn gezoete toplaag heeft deze vloer een mooie eiglans.

De Jura Gelb is een prachtige gezoete marmer uit Duitsland waarin de fossielen in de toplaag erg kenmerkend zijn. De gele/beige kleuraspecten in de Jura Gelb Gezoet geven de tegel een warme en welkome uitstraling. Wegens de hardheid van de tegel slijt deze marmer bijzonder langzaam, in tegenstelling tot veel andere marmer soorten. Het gezoete oppervlak van de Jura Gelb geeft de tegel een prachtige eiglans. Deze afwerking in combinatie met de strakke zijdes van de tegel, maken dit een prachtige moderne vloer.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Voor het onderhoud van de Jura Gelb Gezoet zijn er verschillende onderhoudsadviezen die we u kunnen geven. De keuze hierin kan echter het beste bepaald worden op basis van de plaats waar het marmer verwerkt gaat worden. Een natuursteen in een natte ruimte moet bijvoorbeeld anders behandeld worden dan een natuursteen in een warme en droge woonkamer. We geven u hier uiteraard graag advies over.

Laat ons daarom weten waar u de Jura Gelb Gezoet wilt gaan verwerken. Wij zorgen vervolgens voor een passend onderhoudsadvies. Zo weet u zeker dat u daarna zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe marmer vloer.

De Jura Gelb Gezoet dient verwerkt te worden in een zuurarme natuursteenlijm. Ook de voegmortel dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 61x61x1 cm
  • Banen vrije lengte 30 cm. Dikte 1,5 cm.
  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: