De Jura Grau Gepolijst is een blauw / grijze marmer met een gepolijst oppervlak. Door het gepolijste oppervlak is dit een mooie strakke vloer, die zal staan in iedere moderne inrichting.

De Jura Grau Gepolijst is een prachtig marmer met een uniek karakter. De grijs / blauwe kleuren in deze marmer worden benadrukt in de zorgvuldig gepolijste toplaag. Hierin zijn ook de prachtige fossielen van deze steen te zien. Deze hoogwaardige marmer is afkomstig uit Duitsland en kenmerkt zich door zijn hardheid. Waar andere marmers vaak zacht zijn, is dit een zeer harde kalksteen.

Doordat de Jura Grau zeer strak gezaagd en gepolijst is, is dit bij uitstek een vloer voor in een moderne setting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Omdat de Jura Grau gepolijst een marmer is en er veel verschillende manieren zijn om marmer te onderhouden, raden we u aan om de keuze in het onderhoud te maken op basis van de plaats waar het natuursteen verwerkt gaat worden.

Laat ons daarom weten waar u de Jura Grau gepolijst gaat verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat uw marmer in topconditie blijft.

De Jura Grau Gepolijst kan het beste verwerkt worden in een zuurarme en flexibele natuursteen lijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • 61x61x1 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vorig artikel:

Volgend artikel: