Een lichte klein formaat Belgisch Hardsteen Look met antieke uitstraling

KRONOS
Block 2.0 – Gent Antique | Keramiek (Outdoor)

kronos-la-reverse-gent-antique-keramiek-1-terrastegels-outdoor-buiten-tuin-1

De Kronos Block 2.0 – Gent Antique is een bijzondere keramische terrastegel met een verleden en traditie als inspiratiebron. Deze tegels combineren duurzaamheid met esthetiek en bieden een prachtige Belgisch Hardsteen Look voor uw terras. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft over dit product.

Kronos kijkt naar het verleden en de traditie om een nieuw, extreem resistent en duurzaam artikel te produceren, met volledig behoud van de esthetische componenten. De Kronos Block 2.0 is ontwikkeld in twee formaten: 20,2 × 20,2 cm en 30,4 × 20,2 cm. Beide met een dikte van 2 cm en een verouderde randafwerking.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Randafwerking: Verouderde uitstraling.

Block 2.0 – Gent Antique – De uitstraling van echte Belgische Hardsteen
De Gent 2.0 is een prachtige Belgisch Hardsteen Look tegel, geïnspireerd op het geschuurde antieke Belgisch Hardsteen. Deze tegels brengen de charme van traditioneel Belgisch hardsteen naar uw terras, zonder concessies te doen aan duurzaamheid en onderhoud.

Onderhoud en Verwerking
De Gent 2.0 is een full-body keramiek, wat betekent dat deze keramische terrastegel onderhoudsvrij is. Mocht u uw terras toch een keer grondig willen schoonmaken, dan kan dit gewoon met een hogedrukspuit.

De Gent 2.0 keramische terrastegels kunnen op verschillende manieren worden verwerkt. U heeft de keuze om de tegels te verlijmen op een betonplaat of een cement-dekvloer. Door de dikte van 2 cm zijn de tegels ook geschikt voor verwerking in gestabiliseerd zand of terrasgranulaat. Mocht u twijfels hebben over de beste verwerkingsmethode, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor deskundig advies.

Vraag nu uw offerte aan!
Kronos Block 2.0 – Gent Antique biedt u de perfecte combinatie van esthetiek en duurzaamheid voor uw terras. Creëer een tijdloze uitstraling met de Gent 2.0 tegels. Vraag vandaag nog uw offerte aan en geniet binnenkort van een prachtig terras met een vleugje Belgische geschiedenis.

Formaten:

  • Anti-slip: 20,2 x 20,2 cm. Dikte 2cm
  • Anti-slip: 30,4 x 20,2 cm. Dikte 2cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

kronos-la-reverse-gent-antique-keramiek-1-terrastegels-outdoor-buiten-tuin-1

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Kronos Block 2.0 - Gent Antique | Keramiek (Outdoor) 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: