Een donkere klein formaat Belgisch Hardsteen Look met antieke uitstraling

KRONOS
Block 2.0 – Namur Antique | Keramiek (Outdoor)

kronos-la-reverse-namur-antique-keramiek-1-terrastegels-outdoor-buiten-tuin-1

Kronos Block 2.0 – Namur Antique, waar traditie en duurzaamheid samenkomen voor een tijdloze uitstraling. Ontdek onze prachtige Namur Antique tegels, geïnspireerd op het donkere en antieke Belgisch Hardsteen, maar met moderne technologieën voor extreme duurzaamheid.

Kenmerken:

Stijlvolle Esthetiek: Kronos Block 2.0 weerspiegelt de rijke esthetiek van Belgisch Hardsteen, met een verouderde randafwerking voor extra karakter.

Extreme Duurzaamheid: Deze tegels zijn ontworpen om de tand des tijds te weerstaan en blijven jarenlang in uitstekende staat.

Verschillende Formaten: Beschikbaar in twee formaten – 20,2 x 20,2 cm en 30,4 x 20,2 cm – met een dikte van 2 cm, bieden de perfecte balans tussen schoonheid en duurzaamheid.

Eenvoudig Onderhoud: Dankzij het full-body keramiek zijn de Namur Antique tegels vrijwel onderhoudsvrij. Gewoon schoonmaken met een hogedrukspuit indien nodig.

Veelzijdige Verwerking: De tegels kunnen op diverse ondergronden worden geplaatst, zoals betonplaten, cement-dekvloeren, gestabiliseerd zand of terrasgranulaat.

Beschrijving:
Kronos Block 2.0 is een eerbetoon aan het verleden, waarbij we de esthetiek en traditie van Belgisch Hardsteen hebben geïntegreerd in een hedendaags product.

De Namur Antique tegels zijn geïnspireerd op het gezoete, donkere en antieke Belgisch Hardsteen, wat resulteert in een tijdloze uitstraling die past bij zowel klassieke als moderne ontwerpen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en Verwerking:
Met hun full-body keramische constructie zijn de Namur Antique tegels vrijwel onderhoudsvrij. Mocht u echter een grondige reiniging willen uitvoeren, dan is dat eenvoudig te doen met een hogedrukspuit.

Deze keramische terrastegels kunnen op verschillende manieren worden verwerkt. U kunt ze verlijmen op een betonplaat of een cement-dekvloer, maar vanwege hun dikte van 2 cm zijn ze ook geschikt voor verwerking in gestabiliseerd zand of terrasgranulaat. Heeft u advies nodig over de beste verwerkingsmethode? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Met Kronos Block 2.0 – Namur Antique brengt u de schoonheid en duurzaamheid van Belgisch Hardsteen naar uw ruimte, met het gemak van moderne keramische technologie. Kies voor tijdloze klasse met Namur Antique tegels van Kronos.

Formaten:

  • Anti-slip: 20,2 x 20,2 cm. Dikte 2cm
  • Anti-slip: 30,4 x 20,2 cm. Dikte 2cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

kronos-la-reverse-namur-antique-keramiek-1-terrastegels-outdoor-buiten-tuin-1

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Kronos Block 2.0 - Namur Antique | Keramiek (Outdoor) 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: