Een dubbele boerderij waar landelijke en moderne stijlen samen komen.

Landelijke Vloertegels & Wandtegels in Best

fam-uit-best-belgisch-hardsteen-manueel-verouderd-lichte-schuring-vloertegels-woonkamer-009

Wanneer deze familie de volledige bouwtekening van hun project presenteerden in onze showroom in Breda, werden plannen direct gevormd en de materialen bepaald. Een grote boerderij welke volledig gerenoveerd werd en omgebouwd werd naar 2 woningen welke verbonden waren door een grote, lange hal. Een betrokken aannemer, welke alles tot in te puntjes heeft voorbereid, heeft geleid tot heel mooi project en een fijne samenwerking.

Het eerste materiaal welke we geselecteerd hebben voor de grootste oppervlaktes is een Belgisch Hardsteen met een bijzondere veroudering, namelijk manueel verouderd en licht geschuurd. Het grote banenverband met een breedte van 60 centimeter en wisselende lengtes zorgt voor een grootse uitstraling welke perfect in de ruimte passen. Zoals te zien op de portfolio foto’s sluiten de kleuren van het interieur precies aan bij de kleur van de Belgische hardsteen. Een combinatie met diverse houtsoorten, maar zeker ook de bakstenen blenden naadloos bij de diverse kleurschakering in de vloer.

De tweede materiaalsoort voor de tussenruimtes, inclusief naastgelegen ruimtes, is onze Chateau Carreau in IJsselformaat voor de vloeren en de Plavuizen voor de wanden van de toiletten. Het unieke aan dit cementgebonden materiaal is de authentieke uitstraling van de echte oude IJsselsteentjes. In de hal en verschillende verbindingsruimtes is gespeeld met legrichtingen en rollagen bij de overgangen naar andere verblijven. In het toilet is van hetzelfde materiaal, in het formaat 13×13 centimeter, zijn de wanden tot 1,20 meter hoogte bekleed. De verschillende kleurschakeringen met diverse grijstinten matchen perfect bij de eigenschappen en uitstraling van de naastgelegen Belgisch Hardsteen.

Ons Tegelzettersgilde heeft deze opdracht wederom uit mogen voeren. Een fantastisch project, gastvrije familie, fijne afstemming en (zoals gezegd) een zeer goede voorbereiding vanuit vakmannen op locatie.

Heeft u interesse in deze tegel?

Heeft u interesse in deze tegel?

Heeft u interesse in deze tegel?