Maak uw landelijke inrichting compleet met deze prachtige plavuisjes op de vloer of tegen de wand.

De handgemaakte stenen van Chateau Carreau zijn absolute eye catchers. Deze schitterende reproducties van oude Bourgondische dallen, IJsselsteentjes en plavuisjes zijn stuk voor stuk handgemaakt. Ze zijn gebaseerd op de mooiste échte oude stenen die Chateau Carreau door de jaren heen verzameld heeft.

In het kleine Nederlandse fabriekje van Chateau Carreau wordt er dagelijks gestreefd naar het maken van de beste reproducties van honderden jaren oude stenen. Dit gebeurt dan ook met succes! De cementgebonden stenen van Chateau Carreau zijn intussen niet meer weg te denken uit ons assortiment landelijke vloeren.

De Chateau Carreau Plavuisjes worden geleverd in 3 kleurtinten:
  • Geneve (een sobere mix van authentieke grijstinten)
  • Calais ( Een warme mix van beige, bruin en grijstinten)
  • Mélange Coloré (Een bonte mix van Geneve & Calais)

Chateau Carreau tegels worden gemaakt worden op basis van cement, kunstharsen en moderne kleurstoffen. Daarom zijn de tegels van Chateau Carreau maar ca. 1 cm dik, kleurvast en ook fijn in het dagelijks onderhoud.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Chateau Carreau Plavuisjes worden geleverd met een Dallenwas. Deze was geeft de plavuisjes precies de antieke eiglans die deze tegeltjes nodig hebben. Daarnaast vormt deze was een goede beschermlaag, waardoor de tegeltjes gemakkelijk schoon te houden zijn.

Naast de Dallenwas is er voor het wekelijks onderhoud ook een fijne zeep met weinig vetten nodig. U kunt hiervoor bijvoorbeeld de Seal Guard Stone Clean gebruiken. Deze zeep kan gemakkelijk door het dweilwater gebruikt worden. Het houdt de Chateau Carreau Plavuisjes daarna in topconditie.

De Chateau Carreau tegels dienen verwerkt te worden in een hoog flexibele lijm op basis van zuurarme ingrediënten en veel latex in poedervorm. Ook het voegmateriaal dient zuurarm en flexibel te zijn.

De materialen die wij mee offreren zijn uitvoerig getest door Chateau Carreau. Om deze reden leveren wij deze vloeren alleen met de juiste lijm en voegmaterialen. Dit doen we dus om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Daarnaast adviseren wij om de Chateau Carreau tegels altijd te laten verwerken door 1 van onze specialisten. Zij weten namelijk precies waar ze op moeten letten bij het leggen van deze tegels.

Formaten:
  • 13 x 13 x ca. 1 cm

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: