Oude antieke plavuisjes van 13x13x1 cm in authentieke grijstinten.

Chateau Carreau | Plavuisjes / Plavuizen

fam-uit-best-chateau-carreau-plavuizen-plavuisjes-plavuizen-005

Maak uw landelijke inrichting compleet met deze prachtige plavuisjes op de vloer of tegen de wand.

De handgemaakte stenen van Chateau Carreau zijn absolute eye catchers. Deze schitterende reproducties van oude Bourgondische dallen, IJsselsteentjes en plavuisjes zijn immers stuk voor stuk handgemaakte reproducties van de mooiste échte oude stenen die Chateau Carreau door de jaren heen verzameld heeft.

In het kleine Nederlandse fabriekje van Chateau Carreau wordt er dagelijks gestreefd naar het maken van de beste reproducties van honderden jaren oude stenen. En dat gaat ook met succes! De cementgebonden stenen van Chateau Carreau zijn inmiddels dan ook niet meer weg te denken uit ons assortiment landelijke vloeren. De Chateau Carreau Plavuisjes worden geleverd in 3 kleurtinten:

  • Geneve (een sobere mix van authentieke grijstinten)
  • Calais ( Een warme mix van beige, bruin en grijstinten)
  • Mélange Coloré (Een bonte mix van Geneve & Calais)

Omdat Chateau Carreau tegels gemaakt worden op basis van cement, kunstharsen en moderne kleurstoffen, zijn de tegels van Chateau Carreau maar ca. 1 cm dik, kleurvast en fijn in het dagelijks onderhoud.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Chateau Carreau Plavuisjes worden geleverd met een zogenaamde Dallenwas. Deze was geeft de plavuisjes precies de antieke eiglans die deze tegeltjes nodig hebben. Daarnaast vormt deze was een goede beschermlaag, waardoor de tegeltjes gemakkelijk schoon te houden zijn.

Naast de Dallenwas is er voor het wekelijks onderhoud een fijne zeep met weinig vetten. Van den Heuvel & van Duuren adviseert hiervoor bijvoorbeeld de Seal Guard Stone Clean te gebruiken. Deze zeep kan gemakkelijk door het dweilwater gebruikt worden en houdt de Chateau Carreau Plavuisjes in topconditie.

De Chateau Carreau tegels dienen verwerkt te worden in een hoog flexibele lijm op basis van zuurarme ingrediënten en veel latex in poedervorm. Ook het voegmateriaal dient zuurarm en flexibel te zijn.

De materialen die wij mee offreren zijn uitvoerig getest door Chateau Carreau. Om deze reden leveren wij deze vloeren alleen incl. de juiste lijm en voegmaterialen. Dit om de kwaliteit te kunnen garanderen.

Daarnaast adviseren wij de Chateau Carreau tegels altijd te laten verwerken door 1 van onze specialisten. Formaten:

Formaten:

  • 13×13 cm. Dikte ca. 1 cm

Toepassingen voor deze plavuisjes:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin
fam-uit-best-chateau-carreau-plavuizen-plavuisjes-plavuizen-005

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Chateau Carreau | Plavuisjes / Plavuizen 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: