Een schitterende bonte leisteen.

Laos Slate | Multicolor

De Laos Slate Multicolor is en blijft een favoriet. De bonte kleurschakeringen in deze leisteen brengen kleur in iedere tuin.

Als u op zoek bent naar een tegel die perfect samensmelt met zijn natuurlijke omgeving? Dan is de Laos Slate Multicolor de perfecte tegel. Deze bonte natuursteen heeft een groot kleurenpallet, wat prachtig te zien is in de breukruwe toplaag van de steen. Doordat de bovenzijde van de tegel breukruw is, is dit een tegel met een hoge anti-slip waarde. Daarnaast zijn kleine krasjes en vlekjes haast niet zichtbaar op deze ruwe tegel. Ideaal dus!

Wanneer u uw tuin wat meer aan wilt kleden met een zelfde materiaal, levert Van den Heuvel & Van Duuren ook prachtige Decoplaten in de Multicolor leisteen. Dit zijn grote platen die als scheidingswand kunnen worden geplaatst in de tuin.

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Onderhoud en verwerking:

De Laos Slate Multicolor is bij uitstek een terrastegel met weinig onderhoud. Als u deze natuursteen 1 á 2 keer per jaar reinigt met een voedende Boenzeep, dan kunt u jarenlang genieten van deze schitterende leisteen.

De Laos Slate Multicolor wordt geleverd in een dikte van 3 cm. Hierdoor is deze tegel gemakkelijk te verwerking in het gestabiliseerde zand. Dit wil zeggen dat u wat trasscement toevoegt aan het zand voor extra stabilisatie.

Formaten:

  • 60×60 cm. Dikte 3 cm
  • 80×80 cm. Dikte 3 cm
  • Groot Romaans verband. Dikte 3 cm

Toepassingen voor deze terrastegels:

Terrassen, Gevelbekleding, Zwembaden, Maatwerk, Traptreden, Overkapping

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Laos Slate Multicolor

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Laos Slate | Multicolor 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: