Een prachtige klassieke marmer die gemakkelijk in de verwerking is.

Marmochino | Dark Emperador | Honed

De Marmochino Dark Emperador Honed is een prachtige marmer tegel met keramische bodem. Hierdoor is dit een perfecte tegel voor projecten.

De Marmochino Dark Emperador Honed is een zeer klassiek uitziende marmer tegel met een mooi gezoet oppervlak. Het fantastisch afgewerkte Marmochino marmer heeft strakgezaagde kanten en kan zodoende zeer strak verwerkt worden. De bruine kleurtinten zorgen voor een zeer uniek oppervlak dat daarom het beste gecombineerd kan worden met een klassieke inrichting.

Het grote voordeel van de Marmochino Dark Emperador Honed is, dat hij verlijmd is op een keramische bodem. Daardoor is deze tegel zeer gemakkelijk te verwerken. Zeker op grotere projecten zorgt dit voor veel tijdwinst.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Het reinigen, beschermen en onderhouden van de Marmochino Dark Emperador Honed kan op verschillende manieren uitgevoerd worden. De juiste keuze hierin kan het beste gemaakt worden op basis van waar de stenen verwerkt gaan worden.

Laat ons weten waar u de Marmochino Dark Emperador Honed toe wilt gaan passen, wij zorgen vervolgens voor een onderhoudsadvies op maat.

De Marmochino Dark Emperador Honed dient verwerkt te worden in een zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • 60×60 cm. Dikte 1,2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: