Een stoere en industriële grijze graniet vloer.

Tibet Dark Grey | Satinato

Het gevlamde en geborstelde oppervlak van de Tibet Dark Grey geeft de tegel een eigenzinnig en origineel karakter.

De Tibet Dark Grey Satinato is een gevlamde en geborstelde grijze graniet. Het gevlamde en geborstelde oppervlak van de Tibet Dark is erg fijn in het onderhoud.

De originele uitstraling in combinatie met de grijstinten geven de Tibet Dark Grey een geheel eigen uitstraling die je normaal gesproken niet snel bij graniet ziet. De Tibet Dark Grey wordt met strakke kanten en zonder facet geleverd, wat ervoor zorgt dat de tegel erg strak verwerkt kan worden. Een minimale voeg staat dan ook het mooist bij deze graniet.

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Onderhoud en verwerking:

Het onderhoud van de Tibet Dark Grey Satinato behoeft niet al te veel werk, wat mede te danken is aan het feit dat graniet een van de meest harde en dichte steensoorten is. Desondanks raden we onze klanten toch altijd aan om het graniet goed te reinigen en beschermen.

De juiste keuze qua bescherming kan het beste gemaakt worden op basis van de ruimte waar de stenen verwerkt gaan worden. Laat ons daarom weten waar u de Tibet Dark Grey Satinato wilt gaan verwerken. Wij zorgen dan voor een passend onderhoudsadvies.

De Tibet Dark Grey Satinato kan het beste verwerkt worden in een zuurarme, flexibele natuursteen lijm. Ook de voegmortel dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • 60×60 cm. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Tibet Dark Grey Satinato

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Tibet Dark Grey | Satinato 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: