Een stijlvolle antraciet kleurige graniet met een prachtige glans.

Nero Impala Dark | Gepolijst

De Nero Impala (India) Gepolijst is een zeer moderne vloer. Door zijn zwart / grijze kleuren en gepolijste oppervlak is deze vloer bijzonder stijlvol.

De Nero Impala Dark is een prachtige donkere moderne graniet. De combinatie van zwarte en grijze kleuren geven deze vloer een moderne en stijlvolle uitstraling. Het gepolijste oppervlak doet hier nog een schepje boven op en maakt het plaatje compleet. Deze prachtige Nero Impala Dark is tevens een zeer fijne vloer om op te leven. Een prachtig stijlvol stukje natuur.

Doordat deze tegel wordt geleverd met strak gezaagde zijdes en een gepolijst oppervlak ontstaat de mogelijkheid om het graniet met een minimale voeg te verwerken, wat vooral liefhebbers van moderne vloeren en inrichtingen zal aanspreken.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Doordat graniet keihard en erg dicht van structuur is, is graniet over het algemeen erg fijn in het onderhoud. Zo ook de Nero Impala Dark. Met de juiste producten en een kloppend en duidelijk onderhoudsadvies is het onderhouden van deze vloer een fluitje van een cent.

Laat ons weten waar u de Nero Impala Dark wilt gaan verwerken en wij zorgen direct voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo weet u zeker dat u de juiste producten in huis haalt om de komende jaren zorgeloos van uw nieuwe vloer te genieten.

De Nero Impala Dark kan het beste worden verwerkt in een zuurarme flexibele natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 1,5 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin
Nero Impala Dark Gepolijst

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Nero Impala Dark | Gepolijst 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: