Bij VDH-VD hoeft u geen concessies te doen.

Marokkaanse Kalksteen | Gezandstraald

De Marokkaanse Kalksteen Gezandstraald is een prachtige kalksteen met een fijn afgewerkt oppervlak.

De natuurlijke en warme uitstraling van deze lichte Marokkaanse Kalksteen Gezandstraald in combinatie met de strakke afwerking zorgt ervoor dat u het beste van beide werelden kunt verwachten.
Door het gezandstraalde oppervlak krijgt de Marokkaanse Kalksteen Gezandstraald haar natuurlijke uitstraling. Tijdens het zandstralen wordt er onder hoge druk zand op de tegel gespoten, wat een schurend effect heeft. Deze bijzondere afwerking wordt gecomplimenteerd door strak gezaagde zijdes, wat zeer goed tot haar recht komt in een klassieke en moderne inrichting.

Tevens krijgt de Marokkaanse Kalksteen Gezandstraald dankzij het zandstralen een oppervlak met een natuurlijke antislip laag. Dit zorgt er niet alleen voor dat u niet uitglijdt, maar ook dat u vuil minder snel ziet. Daarnaast worden vloeistoffen ook minder makkelijk opgenomen door de steen. Hierdoor is de Marokkaanse Kalksteen Gezandstraald ook geschikt in een natte ruimte.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Dankzij het gestraalde oppervlak heeft de Marokkaanse Kalksteen Gezandstraald een natuurlijke beschermlaag tegel vocht en vuil. Wanneer u deze kalksteen optimaal wilt beschermen en onderhouden raden we u aan om niet zo maar een onderhoudsadvies te volgen. Indien u onzeker bent over het onderhoud van deze natuursteen kunt u altijd contact met ons opnemen. We denken graag met u mee en helpen u aan het juiste onderhoudsadvies dat op ervaring is gebaseerd.

Voor de verwerking is het belangrijk dat de tegels met een zuur arme natuursteen lijm en voeg worden verwerkt. Indien u vragen heeft over de verwerking van de Marokkaanse Kalksteen Gezandstraald kunt u ons altijd contacteren.

Mocht u zelf niet in staat zijn de vloer te verwerken, helpen wij u graag. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat uw vloer er als een spiegel in komt te liggen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Formaten:

  • Banen 40 cm – 50 cm breed. Dikte ca. 2 cm


Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Marokkaanse Kalksteen | Gezandstraald 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: