Bent u op zoek naar een natuursteen met gemakkelijk onderhoud, kleurvastheid en een prachtige uitstraling?

De Nero Impala Dark is een prachtige graniet met een erg fijne oppervlakte bewerking. De zogenaamde Leather Finish afwerking betekent dat de tegel eerst is geschuurd, waarna deze is geborsteld. Deze afwerking geeft de tegel dan ook een speciale uitstraling die met geen enkele andere afwerking bereikt kan worden. Daarnaast wordt het graniet door deze afwerking een stuk fijner in het onderhoud.

De Nero Impala wordt geleverd met rechte zijdes en zonder facet.

Het mooie aan de Nero Impala Dark is dat deze van een afstandje op een vrij eenvoudige zwarte tegel lijkt. Wanneer u de tegel van dichtbij bekijkt, ziet u dat de Nero Impala Dark een schitterende structuur heeft die vrijwel niet bij andere natuurstenen voorkomt.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Nero Impala Dark Leather Finish kan op verschillende manieren behandeld worden. De juiste manier van beschermen kan echter het beste gekozen worden op basis van de ruimte waar deze steen verwerkt gaat worden.

Laat ons daarom weten waar u de Nero Impala Dark Leather Finish wilt gaan verwerken en wij zorgen voor een passend onderhoudsadvies. Zo weet u dus zeker dat u de komende jaren zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe vloer.

De Nero Impala Dark Leather Finish dient verwerkt te worden in een flexibele en zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:
  • Banen vrije lengte 40 cm. Dikte 1,5 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: