Door de gebrande en geborstelde toplaag heeft deze basalt vloer een schitterend karakter.

De Olivian Black Satinato is een ontzettend fijne, mooie basalt vloer die dankzij de Satinato afwerking erg gemakkelijk in het onderhoud is. Een zogenaamde Satinato afwerking houdt in dat de tegels eerst gevlamd worden, waarna deze worden geborsteld, wat een prachtig robuust en stijlvol oppervlak oplevert. Doordat basalt een dichte structuur en een hoge hardheid heeft, is dit een erg fijne tegel om op te leven.

Omdat de Olivian Black Satinato geleverd wordt met rechte kanten en zonder facet, kunt u deze vloer met een zeer fijne voeg verwerken. De Olivian Black Satinato komt dan ook het beste tot z’n recht als deze wordt verwerkt in een moderne / industriële inrichting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

Omdat de Olivian Black Satinato een dichte structuur, een hoge hardheid en een fijne  afwerking bezit, is deze tegel erg fijn in het onderhoud. Toch adviseren wij onze klanten altijd hun nieuwe vloer maximaal te beschermen. De juiste keuze qua bescherming kan het beste gemaakt worden op basis van de ruimte waar de tegels verwerkt gaan worden.

Laat ons daarom weten waar u de Olivian Black Satinato wilt gaan verwerken. Wij zorgen dan voor een passend onderhoudsadvies op maat. Zo weet u dus zeker dat u de komende jaren zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe vloer.

De Olivian Black Satinato dient verwerkt te worden in een flexibele, zuurarme natuursteenlijm. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Deze Basalt tegel is tevens goed buiten te verwerken. Daarvoor leveren wij speciale buitentegels met een dikte van 3 cm.

Formaten:
  • 80x40x1,5 cm

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: