Warme en Landelijke Authenticiteit

Oude Dikformaat Kleiklinkers Genuanceerd

oude-dikformaat-kleinklinkers-genuanceerd-waalformaat-gebakken-klei-tuin-terras-2

Geef uw buitenruimte een tijdloze en landelijke charme met onze prachtige Oude Dikformaat Kleiklinkers Genuanceerd. Deze schitterende klinkers zijn afkomstig uit oude straten en terreinen rondom boerderijen, waar ze nu een tweede leven krijgen om een warme en authentieke sfeer in uw tuin te creëren. Met genuanceerde rode kleuren en een geleefde uitstraling voegen deze klinkers karakter en historie toe aan uw buitenomgeving.

Kenmerken:

 • Geherwaardeerde Schoonheid: De Oude Dikformaat Kleiklinkers zijn afkomstig uit vervlogen tijden en brengen de charme van oude straten en boerderijen naar uw eigen buitenruimte.
 • Rood Genuanceerde Kleuren: Met subtiele rood genuanceerde kleuren wekken deze klinkers een gevoel van warmte en traditie op, waardoor uw tuin een tijdloze uitstraling krijgt.
 • Geleefd Karakter: De geleefde uitstraling van de klinkers vertelt een verhaal en voegt een gevoel van geschiedenis toe aan uw buitenomgeving.

Geschikt voor Diverse Toepassingen:

 • De Oude Dikformaat Kleiklinkers zijn geschikt voor looppaden, terrassen en opritten, waardoor ze een veelzijdige en esthetische keuze zijn voor verschillende buitenprojecten.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

 • Deze klinkers zijn zeer robuust en vragen weinig onderhoud. De natuurlijke elementen, zoals zon en regen, zorgen voor een natuurlijke reiniging. Indien nodig kunnen de stenen gereinigd worden met behulp van een hogedrukreiniger.
 • Vanwege de variërende maten en diktes van deze oude klinkers, adviseren wij om ze te verwerken in gestabiliseerd zand of terrasgranulaat. Hierdoor kunnen de dikteverschillen op een efficiënte manier worden opgevangen.

Voeg een vleugje geschiedenis en landelijke schoonheid toe aan uw buitenruimte met de Oude Dikformaat Kleiklinkers Genuanceerd. Vraag vandaag nog uw offerte aan en creëer een bestrating die tijdloze charme en duurzaamheid combineert. Kies voor deze oude klinkers en transformeer uw tuin in een oase van authentieke elegantie!

Formaten:

 • 20×7 cm, 9 cm dikte

Toepassingen voor deze keien:

Terras, Oprit, Looppaden, Bestrating

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

 • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
 • Binnen 24 uur een passende offerte
 • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
 • Meer dan 500 m2 showroom
 • Meer dan 500 m2 showtuin
oude-dikformaat-kleinklinkers-genuanceerd-waalformaat-gebakken-klei-tuin-terras-2

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Oude Dikformaat Kleiklinkers Genuanceerd 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: