Deze Oval Light Brown marmer mozaïek kenmerkt zich door zijn warme bruintinten.

Oval Light Brown | Marmer Mozaïek

De Oval Light Brown marmer mozaïek wordt samengesteld uit met de hand geselecteerde kiezels die op kleur geselecteerd worden. Na het maken van de juiste selectie worden de kiezels met een waterjet doorgeslepen. Hierdoor ontstaat er een mooi glad, maar mat oppervlak. De Oval Light Brown marmer mozaïek wordt geleverd op netjes van 30×30 cm die gemaakt worden volgens het interlocking system. Dit wil zeggen dat alle netjes naadloos in elkaar passen. Dit zorgt niet alleen voor een gemakkelijke verwerking. Het zorgt er ook voor dat de voegen van de netjes na de verwerking niet meer zichtbaar zijn.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Oval Light Brown marmer mozaïek wordt veelal gebruikt in natte ruimtes. Het is dan ook raadzaam deze marmer mozaïek goed te beschermen. Wij adviseren u dan ook deze Oval Light Brown marmer mozaïek te impregneren. Door een kleurloze impregneer te gebruiken behoud de mozaïek zijn natuurlijke kleur. Het impregneren voorkomt intrekken van vuil, vet en vocht. Daarnaast heeft kalk minder hechting op de impregneerlaag.

De Oval Light Brown marmer mozaïek dient verwerkt te worden in een flexibele en zuurvrije natuursteenlijm. Deze lijm voorkomt verkleuring van het marmer. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren. Deze mozaïek komt het best tot zijn recht met een zilvergrijze voeg.

Formaten:

  • Netje 30 x 30 cm. Dikte ca 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Keuken, Toilet, badkamer, wellness

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Marmer-Mozaiiek_Oval-Light-Brown_30x30cm_1920x1080_HD

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Oval Light Brown | Marmer Mozaïek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: