De perfecte marmer oplossing voor de oprit!

Paving Line | Antique Blue Light

paving-line-antique-blue-light-oprit-bestrating-product-2

Aansluitend op onze prachtige Antique Blue Light terrastegels en stapelblokken hebben wij ook de Antique Blue Light Paving Line. Prachtige dikke stenen die speciaal vervaardigd zijn voor de oprit en andere plaatsen waar u zware belasting verwacht. Paving Line Antique Blue Light stenen worden geleverd in de maat 20 x 40 x 5 cm. Hierdoor zijn de stenen oersterk en kunnen ze veel gewicht aan.

De Antique Blue Light staat bekend om zijn prachtige lichte blauwe kleur en fijne beadering. De afwerking van deze Paving Line Antique Blue Light is gezoet en getrommeld. Deze afwering zorgt voor een subtiel verouderd karakter, waardoor de stenen een warm en gezellig karakter hebben.

Tip! Combineer de Paving Line Antique Blue Light met onze andere Antique Blue Light producten zoals terrastegels en stapelblokken om een perfect geheel te vormen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Paving Line Antique Blue Light kan gemakkelijk verwerkt worden in zand of gestabiliseerd zand, waarbij de laatste onze voorkeur heeft. Door de stenen te verwerken in het gestabiliseerde zand heeft u minder kans op verzakkingen en onkruid.

Als de Paving Line Antique Blue Light gestabiliseerd verwerkt is kunnen de stenen afgevoegd worden met een waterdoorlatende en flexibele voegmortel.

Formaten:

  • 20 x 40 cm. Dikte 5 cm

Toepassingen voor deze bestrating:

Terras, Oprit, Looppaden, Bestrating

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

paving-line-antique-blue-light-oprit-bestrating-product-2

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Paving Line | Antique Blue Light 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: