De Waalformaat Antique Blue Light is door zijn prachtige blauw / grijze kleur een echte EyeCatcher!

De Antique Blue Light in Waalformaat is een prachtig straatsteentje dat direct opvalt door zijn lichte Blauw / Grijze kleur. Deze vriendelijke kleurtinten werken sterk door in uw tuin. Omdat de steentjes een getrommelde “Soft Finish” afwerking hebben, hebben de steentjes een licht verouderd karakter. Deze afwerking zorgt vooral voor een gezellige en warme uitstraling. Naast mooi is deze afwerking ook zeer fijn in het onderhoud. Kleine krasjes zijn haast niet zichtbaar op deze schitterende steentjes, ook vuil valt haast niet op.

De Antique Blue Light in Waalformaat kan uiteraard ook gecombineerd worden met de grotere formaten Antique Blue Light tegels uit ons assortiment. De steentjes kunnen dan dienen als lijst / kader.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud en verwerking:

De Antique Blue Light in Waalformaat heeft weinig tot geen onderhoud nodig. De “Soft Finish” afwerking geeft namelijk weinig hechting aan vuil en groen. Mocht u de steentjes toch eens goed willen reinigen, dan zijn er verschillende zuurvrije grondreinigers die hier geschikt voor zijn.

De Antique Blue Light in Waalformaat kan gemakkelijk verwerkt worden op een zandbed. Mocht u zeker willen zijn van maximale stabiliteit, dan kunt u hier eventueel wat cement aan toevoegen en de steentjes verwerken in het zogenaamde gestabiliseerde zand.

Formaten:
  • 20x5x5 cm

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: