De perfecte natuursteen oplossing voor de oprit!

Paving Line | Antracite Black

De Paving Line Antracite Black is een stevige leisteen bestrating die geschikt is voor zware belasting. Deze stenen zijn o.a. geschikt voor de oprit.

De Paving Line Antraciet Black is een exclusieve bestrating in een dikte van 5 cm. Hierdoor is deze getrommelde leisteen bijzonder geschikt voor zware belasting. Wanneer u dus ook de oprit wilt voorzien van een mooie natuursteen, dan is de Paving Line Antracite Black een perfecte optie. Deze stenen worden gemaakt van leisteen en hebben een breukruw oppervlak. Dit heeft als voordeel dat u weinig tot geen onderhoud heeft aan deze stenen. De getrommelde kanten zorgen voor een warme en gezellige uitstraling.

Deze Leisteen tegels zijn perfect te combineren met onze Mustang en Black Berry tegels!

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Paving Line Antracite Black heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Het breukruwe oppervlak van deze steen is namelijk weinig gevoelig voor vuil en verkleuring. Mocht u de stenen toch eens goed willen reinigen, dan zijn er verschillende zuurvrije-grondreinigers die hier geschikt voor zijn.

De Antracite Black tegels kunnen gemakkelijk verwerkt worden op een zand bed. Mocht u zeker willen zijn van maximale stabiliteit, dan kunt u hier eventueel wat cement aan toevoegen en de stenen verwerken in het zogenaamde gestabiliseerde zand.

Formaten:

  • 20 x 40 cm. Dikte 5 cm

Toepassingen voor deze bestrating:

Terras, Oprit, Looppaden, Bestrating

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Paving Line Black Slate

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Paving Line | Antracite Black 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: