De Peacock is een zeer sfeervolle leisteen vloer. Door zijn bonte uiterlijk voegt deze vloer direct een hoop warmte toe aan ieder interieur.

De Peacock (Chakor) is een bonte, stijlvolle, Indiase leisteen met een geweldig breukruw oppervlak. Deze stoere en bonte tegel heeft een gezellige en warme uitstraling. Naast het prachtige uiterlijk van deze tegel is deze ook ontzettend fijn in het onderhoud. Leisteen is een natuursteen die uit lagen bestaat. In het breukruwe oppervlak van deze tegels ziet u prachtig de kleuren per laag terug komen. Door deze kleuraccenten ziet u haast niets op deze vloer.

De eerste weken na leggen kan het zijn dat de Peacock Breukruw zijn losse schilfers verliest. Wanneer deze stukjes eraf springen hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat de kleur onder het oppervlak precies hetzelfde is. De Peacock komt het beste tot z’n recht als deze wordt verwerkt met een brede en steengrijze voeg.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

De Peacock is een zeer sfeervolle leisteen vloer. Door zijn bonte uiterlijk voegt deze vloer direct een hoop warmte toe aan ieder interieur. De Peacock (Chakor) is een bonte, stijlvolle, Indiase leisteen met een geweldig breukruw oppervlak. Deze stoere en bonte tegel heeft een gezellige en warme uit

Onderhoud en verwerking:

De Peacock is een leisteen met een breukruw oppervlak. We raden onze klanten altijd aan om het natuursteen goed te reinigen, beschermen en onderhouden. Met de juiste producten kunt u dit in een mum van tijd doen. Wanneer u de Peacock goed reinigt, beschermt en onderhoudt, blijft deze vloer door de jaren heen prachtig van kleur en heeft u er maximaal plezier van.

De Peacock dient verwerkt te worden in een flexibele, zuur arme natuursteenlijm. Daarnaast is de Peacock ongeschikt om buiten te verwerken.

Formaten:
  • 40 x 40 cm. Dikte 1,2 cm.
  • 60 x 40 cm. Dikte 1,2 cm.
  • 60 x 30 cm. Dikte 1,2 cm.
  • 50 x 50 cm. Dikte 1,2 cm.
  • 60 x 60 cm. Dikte 1,2 cm.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben:

Vorig artikel:

Volgend artikel: