Pebble Mix Brown & Cream marmer mozaïek. Subtiele crème- en bruintinten voor een een warme uitstraling.

Pebble Mix Brown & Cream | Marmer Mozaïek

De Pebble Mix Brown & Cream marmer mozaïek bestaat uit een prachtige selectie crème- en bruinkleurige pebbles, welke gesliced zijn. Dit wil zeggen dat de stenen met een waterjet doorgeslepen zijn. Hierdoor ontstaat er een mooie gladde afwerking aan de bovenzijde van de pebbles. Door deze bewerking oogt deze mozaïek niet alleen subtiel, maar is hij ook zeer fijn in het onderhoud.

De Pebble Mix Brown & Cream marmer mozaïek wordt geleverd op netjes van 30×30 cm welke perfect in elkaar passen. Deze mozaïek is daardoor gemakkelijk te plaatsen en de voegen van de netjes zijn na verwerking niet zichtbaar.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Pebble Mix Brown & Cream marmer mozaïek wordt veelal gebruikt in natte ruimtes. Het is dan ook raadzaam deze marmer mozaïek goed te beschermen. Wij adviseren u dan ook deze mozaïek te impregneren. Door een kleurloze impregneer te gebruiken behoud de Pebble Mix Brown & Cream marmer mozaïek zijn natuurlijke kleur. Het impregneren voorkomt intrekken van vuil, vet en vocht. Daarnaast heeft kalk minder hechting op de impregneerlaag.

De Pebble Mix Brown & Cream marmer mozaïek dient verwerkt te worden in een flexibele en zuurvrije natuursteenlijm. Deze lijm voorkomt verkleuring van het marmer. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren. Deze mozaïek komt het best tot zijn recht met een zilvergrijze voeg.

Formaten:

  • Netje 30 x 30 cm. Dikte ca 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Keuken, Toilet, badkamer, wellness

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Marmer-Mozaiek_Pebble-Mix-Brown+Cream_30x30cm_1920x1080_HD

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Pebble Mix Brown & Cream | Marmer Mozaïek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: