Platte kiezels in een lichtbruin genuanceerde mix voor een warme uitstraling.

Pebble Brown Asian Tan | Marmer Mozaïek

De Pebble Mix Brown & Cream marmer mozaïek bestaat uit een met de hand geselecteerde kleurenmix van lichte bruintinten. Door de kiezels vlak te schuren ontstaat er een subtiele afwerking met een mat oppervlak. De speelse uitstraling van deze mozaïek in combinatie met de kleurenmix, maakt dit het perfecte mozaïek om te combineren met andere materialen zoals bijv. hout.

De Pebble Mix Brown & Cream marmer mozaïek wordt geleverd op netjes van 30×30 cm die naadloos in elkaar passen. Hierdoor is het mozaïek niet alleen gemakkelijk te plaatsen, maar zie je na de verwerking de voegen van de netjes ook niet terug.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Pebble Brown Asian Tan marmer mozaïek wordt veelal gebruikt in natte ruimtes. Het is dan ook raadzaam deze marmer mozaïek goed te beschermen. Wij adviseren u dan ook deze mozaïek te impregneren. Door een kleurloze impregneer te gebruiken behoud de Pebble Brown Asian Tan marmer mozaïek zijn natuurlijke kleur. Het impregneren voorkomt intrekken van vuil, vet en vocht. Daarnaast heeft kalk minder hechting op de impregneerlaag.

De Pebble Brown Asian Tan marmer mozaïek dient verwerkt te worden in een flexibele en zuurvrije natuursteenlijm. Deze lijm voorkomt verkleuring van het marmer. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren. Deze mozaïek komt het best tot zijn recht met een zilvergrijze voeg.

Formaten:

  • Netje 30 x 30 cm. Dikte ca 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

WoKeuken, Toilet, badkamer, wellness

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Marmer-Mozaiek_Pebble-Brown-Asian-Tan_30x30cm_1920x1080_HD

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Pebble Brown Asian Tan | Marmer Mozaïek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: