Deze prachtige mini flagstones worden gemaakt van bruine Onyx marmer. Pure luxe.

Y Sunset Brown | Marmer Mozaïek

De Y Sunset Brown marmer mozaïek wordt gemaakt van het bekende Onyx marmer. Dit marmer staat bekend om zijn prachtige kleur en structuur. In deze mozaïek is er gekozen voor een mix van bruintinten. Kleine breukstenen van dit marmer vormen een speels marmer mozaïek dat zowel in een authentieke als moderne setting tot zijn recht komt.

Deze mozaïek wordt geleverd op netjes van 30×30 cm volgens het interlocking systeem. Dit wil zeggen dat de verschillende netjes perfect in elkaar passen zonder het patroon te doorbreken. De naden van de netjes zijn na verwerking dan ook niet meer zichtbaar.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Y Sunset Brown marmer mozaïek wordt veelal gebruikt in natte ruimtes. Het is dan ook raadzaam deze marmer mozaïek goed te beschermen. Wij adviseren u dan ook deze mozaïek kleurloos te impregneren. Door het marmer te impregneren voorkomt u intrekken van vuil, vet en vocht. Daarnaast heeft kalk minder hechting op de impregneerlaag.

De Y Sunset Brown marmer mozaïek dient verwerkt te worden in een flexibele en zuurvrije natuursteenlijm. Deze lijm voorkomt verkleuring van het marmer. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • Netje 30 x 30 cm. Dikte ca 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Keuken, Toilet, badkamer, wellness

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Marmer-Mozaiek_Y-Sunset-Brown_30x30cm_1920x1080_HD

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Y Sunset Brown | Marmer Mozaïek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: