Één van onze hardste en meest onderhoudsvrije marmer mozaïeken.

Y Grey Blue | Marmer Mozaïek

De Y Grey Blue marmer mozaïek wordt gemaakt van een kiezelharde natuursteen in een prachtige grijsmix. De mini flagstones die hiervoor gebruikt worden typeren zich door hun gladde oppervlak. De neutrale kleur van de Y Grey Blue marmer mozaïek maken deze mozaïek gemakkelijk te combineren met andere materialen.

Deze mozaïek wordt geleverd op netjes van 30×30 cm die naadloos in elkaar passen. Dit is mooi, maar zorgt ook voor een gemakkelijke verwerking. De Y Grey Blue marmer mozaïek is door zijn hardheid een zeer geschikte mozaïek voor in natte ruimtes als de badkamer of wellness.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De Y Grey Blue marmer mozaïek wordt veelal gebruikt in natte ruimtes. Het is dan ook raadzaam deze marmer mozaïek extra te beschermen. Wij adviseren u dan ook deze mozaïek kleurloos te impregneren. Door het marmer te impregneren voorkomt u intrekken van vuil, vet en vocht. Daarnaast heeft kalk minder hechting op de impregneerlaag en behoud het mozaïek op deze manier zijn natuurlijke kleur.

De Y Grey Blue marmer mozaïek dient verwerkt te worden in een flexibele en zuurvrije natuursteenlijm. Deze lijm voorkomt verkleuring van het marmer. Ook het voegmateriaal dient vrij te zijn van zuren.

Formaten:

  • Netje 30 x 30 cm. Dikte ca 1 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Keuken, Toilet, badkamer, wellness

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Marmer-Mozaiek_Pebble-Y-Grey-Blue_30x30cm_1920x1080_HD

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Y Grey Blue | Marmer Mozaïek 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: