Deze keramische houtlook terrastegel is haast niet van echt hout te onderscheiden.

De Percorsi Evoke Sand is uniek in zijn soort. Deze prachtige keramische houtlook terrastegel heeft alles wat een echte houten plank ook heeft. De kleur, de noesten, de nerven… Alles! Het grote voordeel van de Percorsi Evoke Sand is dat hij natuurlijk niet gevoelig is voor verkleuring, vlekken en / of krassen. Deze keramische terrastegel is dan ook de oplossing voor mensen die hout prachtig vinden, maar weinig tot geen onderhoud willen.

De Percorsi Evoke Sand is ook prachtig te combineren met andere keramische natuursteen look terrastegels. Zo kunt u een mooie natuurlijke, maar onderhoudsvrije tuin creëren.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Onderhoud:

De Percorsi Evoke Sand is gemaakt van een dubbel hardgebakken keramisch materiaal. Hierdoor is deze tegel ongevoelig voor verkleuring, krasjes of vlekken. U heeft dan ook geen speciale reinigers nodig om deze terrastegels schoon te maken. Bij de jaarlijkse schoonmaak kunt u gerust de hogedrukreiniger pakken.

Verwerking:

De Percorsi Evoke Sand wordt geleverd in een dikte van 2 cm. Hierdoor kunnen deze keramische terrastegels gemakkelijk verwerkt worden in het gestabiliseerde zand.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag nu een offerte aan

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: