Een prachtige keramische houtlook voor op het terras.

Percorsi | Evoke Sand

Deze keramische houtlook terrastegel is haast niet van echt hout te onderscheiden.

De Percorsi Evoke Sand is uniek in zijn soort. Deze prachtige keramische houtlook terrastegel heeft alles wat een echte houten plank ook heeft. De kleur, de noesten, de nerven… Alles! Het grote voordeel van de Percorsi Evoke Sand is dat hij natuurlijk niet gevoelig is voor verkleuring, vlekken en / of krassen. Deze keramische terrastegel is dan ook de oplossing voor mensen die hout prachtig vinden, maar weinig tot geen onderhoud willen.

De Percorsi Evoke Sand is ook prachtig te combineren met andere keramische natuursteen look terrastegels. Zo kunt u een mooie natuurlijke, maar onderhoudsvrije tuin creëren.

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Onderhoud en verwerking:

De Percorsi Evoke Sand is gemaakt van een dubbel hardgebakken keramisch materiaal. Hierdoor is deze tegel ongevoelig voor verkleuring, krasjes of vlekken. U heeft dan ook geen speciale reinigers nodig om deze terrastegels schoon te maken. Bij de jaarlijkse schoonmaak kunt u gerust de hogedrukreiniger pakken.

De Percorsi Evoke Sand wordt geleverd in een dikte van 2 cm. Hierdoor kunnen deze keramische terrastegels gemakkelijk verwerkt worden in het gestabiliseerde zand.

Formaten:

  • 60 x 60 cm. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Terrassen, Zwembaden, Zwembadranden, Overkapping

Dit materiaal is niet meer leverbaar.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin
Percorsi Evoke Sand

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Percorsi | Evoke Sand (Is niet meer leverbaar) 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: