Prachtige beige Bourgondische Dallen op banen.

Bourgondische Dallen | Pietra Etrusca | Beige Anticato

Deze schitterend verouderde zandsteen vloer behoort tot het topsegment van onze kalksteen vloeren.

De Pietra Etrusca Beige Anticato is een bijzondere kalksteen, die al jaren meedraait in de wereld van de Bourgondische Dallen. Deze prachtige kalksteen uit Afrika heeft een prachtig verouderd/getrommeld oppervlak dat de tegel enorm veel sfeer meegeeft. Daarbij heeft deze schitterende Pietra Etrusca Beige Anticato ook verouderde en gekloven zijkanten. Dat geeft deze tegel dan ook een zeer authentiek en origineel uiterlijk.

Mocht u nog meer kleur in uw dallen vloer willen is er ook nog de Pietra Etrusca Grigio Anticato. Deze is grijzer van kleur en kan desgewenst gemixt worden voor meer contrast.

De Pietra Etrusca Beige Anticato wordt geleverd met verouderde en gekloofde zijkanten, waardoor deze vloer het beste met een brede voeg gelegd kan worden. Daarnaast komt deze tegel het beste tot z’n recht als hij wordt verwerkt in een landelijke inrichting.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

Om de Pietra Etrusca Beige Anticato te onderhouden hoeft u geen natuursteen expert te zijn. Met een duidelijk en kloppend onderhoudsadvies is ook dit klusje binnen no time geklaard. Hoe u uw natuursteen het beste kunt onderhouden kunt u het beste beslissen op basis van de locatie waar de kalksteen verwerkt gaat worden. Indien dit in een natte ruimte is, dient de tegel uiteraard anders behandeld te worden, dan wanneer het een droge huiskamer is.

Vertel ons waar de tegels toegepast gaan worden en laat ons U een passend onderhoudsadvies geven. In vrijwel iedere situatie zorgt dit voor een fijner en gemakkelijker onderhoud voor de komende jaren.

De Pietra Etrusca Beige Anticato is een marmer/kalksteen die dankzij haar grote dikte verschillen het beste verwerkt kan worden in een zogenaamde natuursteenmortel. Dit is een flexibele, zuur arme legmortel.

Daarnaast is de Pietra Etrusca Beige Anticato (mits goed verwerkt) ook buiten toepasbaar.

Formaten:

  • Banen vrije lengte 40 & 50 cm breed. Dikte 1,8 – 2,2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

Pietra Etrusca Beige Anticato

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Bourgondische Dallen | Pietra Etrusca | Beige Anticato 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: