Authentieke Bourgondische Dallen met prachtige kleurschakeringen.

Bourgondische Dallen | Saint Emilion

De Saint Emillion is een Bourgondische Dallen vloer met meerdere prachtige kleurschakeringen.

De St. Emilion oftewel Saint Emilion heeft zijn naam te danken aan de streek waar deze prachtige Bourgondische Dallen vandaan komen. Deze stad staat vooral bekend om zijn bourgondische leefstijl. Degene die Saint Emilion wel eens bezocht hebben zullen de kleur van deze stad direct associëren met de tegel die wij u met veel trots aanbieden.

De St. Emilion is een echte klassieker in de wereld van de “Bourgondische Dallen” en heeft dankzij zijn lichte beige kleuren een ruimtelijke maar toch warme uitstraling. De verschillende kleurschakeringen van de St. Emilion vormen een artistieke en uitgesproken vloer. Een vloer voor mensen die precies weten wat ze willen.

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Onderhoud en verwerking:

De verschillende kleurnuances van deze vloer zorgen voor een gemakkelijk onderhoud. Heel veel stofzuigen en / of dweilen zal dan ook niet nodig zijn.

Wel adviseren wij deze vloer te behandelen met een zogenaamde Dallenwas. Dit zorgt voor minder opname van vocht en vuil en geeft de vloer een prachtige eiglans.

De St. Emilion kan op verschillende manieren verwerkt worden. Het is echter wel aan te raden om voor het leggen van deze Bourgondische Dallen een echte vakman in te schakelen. De St. Emilion is erg poreus en kent wat dikte verschillen per tegel. Een echte natuursteenverwerker weet precies hoe hij om moet gaan met dit soort eigenschappen.

Formaten:

  • Banen 40 & 50 cm breed. Wisselende lengten. Dikte 2 cm

Toepassingen voor deze tegels:

Woonkamer, keuken, hal / gang, toilet, badkamer

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vloer:

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan:

Een offerte aanvragen bij van den Heuvel & van Duuren is handwerk. Wij denken met u mee, maken een prijs op basis van het leveradres en eventueel is een prijs voor het legwerk ook direct op te vragen.

  • #1 in de categorie vloeren op Trustpilot
  • Binnen 24 uur een passende offerte
  • Legwerk vanuit het tegelzettersgilde
  • Meer dan 500 m2 showroom
  • Meer dan 500 m2 showtuin

bourgondische_dallen_Saint_Emilion

Hoe kunnen wij u verder helpen?

Klik hieronder om direct een offerte aan te vragen voor onze Bourgondische Dallen | Saint Emilion 👇

Vloeren die wellicht ook uw interesse hebben: